Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
castañedag Real Portuguesa FC
Piedra Filosofal Tactiek RPFC-5-3-2-A
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 46.2
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Ruscigno passt de bal in één keer door. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Mazzone geeft de bal voor. Cubas is nu in balbezit. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. Roriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - Real Portuguesa FC 1:0

24e minuut.
Zuffellato kopt de bal weg. Kurzepa heeft problemen om de bal te vangen. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Palomares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
McIntosh met een sublieme pass. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zuffellato. Zuffellato krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Figueira rent richting de bal. Zuffellato verovert de bal door een tackle van achteren. Zuffellato met een sublieme pass. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Palomares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 57%, Real Portuguesa FC 43%.
castañedag - Real Portuguesa FC 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Kurzepa de bal. Alonso rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ohse ... Strafschop! Directe rode kaart, Ohse moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ohse schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Alonso raakt geblesseerd tijdens het duel. Alonso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
castañedag - Real Portuguesa FC 1:1

59e minuut.
Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús geeft de bal voor. Zuffellato kopt de bal weg. Anderson rent richting de bal. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Palomares trapt de bal weg van het doel. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Kurzepa rent richting de bal. Anderson is nu in balbezit. Anderson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ranzoni heeft problemen om de bal te vangen. Zuffellato rent richting de bal. Ranzoni begaat een overtreding. Ranzoni krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Achtner passt de bal met de wreef. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson passt de bal zonder na te denken. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... Palomares bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 48%, Real Portuguesa FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
castañedag - Real Portuguesa FC 1:1