Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mutuipe EC FC Amiens
Qualify Tactiek 442 serré
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 38.5
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Polgár is nu in balbezit. Polgár passt de bal met de wreef. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutuipe EC - FC Amiens 1:0

14e minuut.
Sucigan passt de bal met de wreef. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Basmacı begaat een overtreding. Basmacı krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Colméia heeft problemen om de bal te vangen. Colméia passt de bal met de wreef. Basmacı probeert naar een medespeler te passen. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cárcamo controleert de bal met de borst. Cárcamo met een sublieme pass. Paraviso probeert de bal aan de voet te houden. Lemaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Colméia rent richting de bal. Inworp. Colméia met een snelle inworp. Basmacı rent richting de bal. Basmacı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Baldon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holguín verovert de bal door een tackle van achteren. Holguín passt de bal met de wreef. Colméia rent richting de bal. Colméia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 41%, FC Amiens 59%.
Mutuipe EC - FC Amiens 1:0

54e minuut.
Kastrioti kopt de bal weg. Secember bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polgár. Polgár krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Doeltrap. Pekić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berendsen komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lamka verovert de bal door een tackle van achteren. Lamka geeft de bal voor. Colméia kopt de bal weg. Secember geeft een hoge lob. Berendsen springt en kopt de bal. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutuipe EC 55%, FC Amiens 45%.
Mutuipe EC - FC Amiens 1:0