Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amiens Mutuipe EC
442 serré Tactiek FechFaz
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 45.1
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


17e minuut.
Katuša rent richting de bal. Katuša haalt uit met een fantastische trap. Sanches probeert de bal aan de voet te houden. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Godeiro passt de bal met de wreef. Gavião bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavião passt de bal met de wreef. Polgár is nu in balbezit. Polgár haalt uit met een fantastische trap. de Riglos bokst de bal weg.

25e minuut.
Souza kopt de bal weg. Pekić probeert de bal aan de voet te houden. Pekić speelt de bal door. Klungelig pakt Melechowicz de bal. Melechowicz schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg.

31e minuut.
Godeiro met een sublieme pass. Kmet geeft een hoge lob. Colméia is nu in balbezit. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Katuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Katuša geeft een lange en hoge pass. Tocco rent richting de bal. Melechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Melechowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 44%, Mutuipe EC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Amiens - Mutuipe EC 0:0

54e minuut.
Godeiro passt de bal in één keer door. Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza met een sublieme pass. Polgár rent richting de bal. Polgár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pekić probeert naar een medespeler te passen. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet passt de bal in één keer door. Baldon is nu in balbezit. Baldon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berendsen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lamka geeft een hoge lob. Inworp. Cadet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melechowicz geeft de bal voor. Berendsen springt en kopt de bal. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pekić met een sublieme pass. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holguín. Holguín krijgt een gele kaart.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldon met de inworp. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 35%, Mutuipe EC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Amiens - Mutuipe EC 0:0