Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers Atlético Mutuipense
buehe Tactiek blueV3
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
44.1 gemiddelde waardering 39.2
good Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Fonseca met een harde bal richting middenveld. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sorescu de bal. Sorescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Sorescu draait met de bal, schiet en ... Kopczyński kopt de bal weg. Sampaio is nu in balbezit. Piasecki onderschept slim de pass. Piasecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaio begaat een overtreding. Szymański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Formeliano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Fonseca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kopczyński geeft een hoge lob. Sorescu probeert de bal aan de voet te houden. Gwardys is nu in balbezit. Gwardys schiet op doel. Fonseca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Pertens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sampaio met een snelle inworp. Giza rent richting de bal. Giza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró passt de bal met de wreef. Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu rent richting de bal. Sorescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kopczyński passt de bal met de wreef. Gwardys kan de bal niet met de borst controleren. Gwardys passt de bal in één keer door. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki geeft de bal voor. Fonseca bokst de bal weg. Klungelig pakt Gwardys de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Atlético Mutuipense 1:0

38e minuut.
Giza is nu in balbezit. Pertens rent richting de bal. Giza verovert de bal door een tackle van achteren. Giza heeft problemen om de bal te vangen. Giza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pertens neemt vlug de vrije trap. Kopczyński heeft problemen om de bal te vangen. Piasecki onderschept slim de pass. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Atlético Mutuipense 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 31%, Atlético Mutuipense 69%.
Enugu Rangers - Atlético Mutuipense 2:0

47e minuut.
Szupryciński met een harde bal richting middenveld. Sampaio kopt de bal weg. Santapaola rent richting de bal. Giza verovert de bal door een tackle van achteren. Giza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Piasecki kopt de bal weg. Daar is Toró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymański speelt de bal door. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Giza controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cysarz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Doeltrap. Fonseca trapt de bal weg van het doel. Daar is Piasecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piasecki passt de bal met de wreef. Szymański geeft de bal voor. Fonseca bokst de bal weg.

65e minuut.
Doeltrap. Kisielewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kayserililer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kisielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Atlético Mutuipense 3:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furino komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Giza passt de bal zonder na te denken. Salazar rent richting de bal. Cysarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salazar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Salazar kan niet meer verder spelen. Janžek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Giza stond buitenspel. Szymański neemt vlug de vrije trap. Daar is Kopczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furino rent richting de bal. Furino draait met de bal, schiet en ... Fonseca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma geeft de bal voor. Janžek is nu in balbezit. Janžek draait met de bal, schiet en ... Szupryciński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Atlético Mutuipense 3:1

88e minuut.
Sampaio geeft een hoge lob. Pertens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giza rent richting de bal. Giza haalt uit met een fantastische trap. Szupryciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Atlético Mutuipense 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 38%, Atlético Mutuipense 62%.
Enugu Rangers - Atlético Mutuipense 3:2