Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense Enugu Rangers
343 friendly Tactiek molze
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 42.3
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Sampaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys onderschept slim de pass. Gwardys passt de bal zonder na te denken. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro passt de bal in één keer door. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap. Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - Enugu Rangers 0:1

22e minuut.
Rossignoli geeft de bal voor. Kopczyński kopt de bal weg. Daar is Biesiekierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Elharar bokst de bal weg. Giza rent richting de bal. Giza draait met de bal, schiet en ... Elharar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Vinh onderschept slim de pass. Vinh geeft de bal voor. Paraiso kopt de bal weg. Bagaziński kan de bal niet met de borst controleren. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gwardys de bal. Gwardys draait met de bal, schiet en ... Kujawiński rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Toró passt de bal in één keer door. Gwardys is nu in balbezit. Sampaio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sampaio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 55%, Enugu Rangers 45%.
Atlético Mutuipense - Enugu Rangers 0:1

49e minuut.
Kujawiński rent richting de bal. Paraiso is nu in balbezit. Paraiso geeft een hoge lob. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Paraiso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys verovert de bal door een tackle van achteren. Gwardys passt de bal in één keer door. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kopczyński rent richting de bal. Cysarz onderschept slim de pass. Cysarz geeft een hoge lob. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński draait met de bal, schiet en ... Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal met de wreef. Giza rent richting de bal. Giza schiet op doel. Elharar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mutuipense - Enugu Rangers 1:1

82e minuut.
Vinh onderschept slim de pass. Giza verovert de bal door een tackle van achteren. Giza speelt de bal door. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 39%, Enugu Rangers 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Mutuipense - Enugu Rangers 1:1