Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense FC Amiens
343 friendly Tactiek 442 serré
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 39.7
solid Schieten good
adequate Passen average
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Baldon met een sublieme pass. Lemaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Baldon onderschept slim de pass. Baldon schiet op doel. Fonseca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - FC Amiens 0:1

8e minuut.
Lemaire rent richting de bal. Lemaire geeft de bal voor. Daar is Pantera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldon is nu in balbezit. Baldon schiet op doel. Fonseca bokst de bal weg.

11e minuut.
Cárcamo met een sublieme pass. Poulet rent richting de bal. Kopczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopczyński krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Giza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giza passt de bal met de wreef. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mutuipense - FC Amiens 1:1

32e minuut.
Kopczyński passt de bal met de wreef. Guillemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar onderschept slim de pass. Salazar schiet op doel. Bossis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - FC Amiens 2:1

40e minuut.
Giza passt de bal met de wreef. Salazar rent richting de bal. Guillemin verovert de bal door een tackle van achteren. Kopczyński onderschept slim de pass. Kopczyński schiet op doel. Bossis bokst de bal weg.

43e minuut.
Sampaio met een sublieme pass. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza passt de bal met de wreef. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bossis trapt de bal weg. Giza kopt de bal weg. Klungelig pakt Secember de bal. Giza is nu in balbezit. Giza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - FC Amiens 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 49%, FC Amiens 51%.
Atlético Mutuipense - FC Amiens 3:1

47e minuut.
Ledezma passt de bal met de wreef. Secember bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een lange en hoge pass. Giza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - FC Amiens 4:1

48e minuut.
Cadet speelt de bal door. Giza is nu in balbezit. Giza passt de bal met de wreef. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński schiet op doel. Bossis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ledezma rent richting de bal. Ledezma passt de bal in één keer door. Giza rent richting de bal. Giza schiet op doel. Bossis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - FC Amiens 5:1

60e minuut.
Pekić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Pekić onderschept slim de pass. Pekić passt de bal zonder na te denken. Baldon heeft problemen om de bal te vangen. Baldon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berendsen komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sucigan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sampaio met de inworp. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Berendsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Rossignoli de bal. Paraiso rent richting de bal. Pekić onderschept slim de pass. Pekić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - FC Amiens 5:2

90e minuut.
Fiček geeft de bal voor. Inworp. Sampaio met een snelle inworp. Giza is nu in balbezit. Giza draait met de bal, schiet en ... Bossis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 43%, FC Amiens 57%.
Atlético Mutuipense - FC Amiens 5:2