Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Balleklem Mutuipe EC
532 Tactiek Qualify
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen average


10e minuut.
Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă passt de bal in één keer door. Gvaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár onderschept slim de pass. Polgár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Mutuipe EC 0:1

14e minuut.
Colméia met de inworp. Basmacı geeft een hoge lob. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár schiet op doel. Vindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Mutuipe EC 0:2

20e minuut.
Colméia rent richting de bal. Basmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia met een sublieme pass. Polgár is nu in balbezit. Polgár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Cesaris is nu in balbezit. Cesaris geeft de bal voor. Holguín kopt de bal weg. Polgár rent richting de bal. Polgár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Guldahl geeft de bal voor. Inworp. Colméia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basmacı geeft een lange en hoge pass. Polgár krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Mutuipe EC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 60%, Mutuipe EC 40%.
FK Balleklem - Mutuipe EC 0:3

54e minuut.
Holguín probeert naar een medespeler te passen. Colméia is nu in balbezit. Colméia met een sublieme pass. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Avdispahić draait met de bal, schiet en ... Godeiro kopt de bal weg. Daar is Paraviso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avdispahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdispahić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Polgár kopt de bal weg. Basmacı is nu in balbezit. Basmacı haalt uit met een fantastische trap. Vindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Mutuipe EC 0:4

65e minuut.
Colméia met een sublieme pass. Polgár is nu in balbezit. Polgár draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guldahl de bal onder controle te krijgen. Vindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Mutuipe EC 0:5

66e minuut.
Bergli passt de bal in één keer door. Gvaskó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basmacı rent richting de bal. Basmacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Mutuipe EC 0:6

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Avdispahić de bal onder controle te krijgen. Basmacı rent richting de bal. Basmacı probeert naar een medespeler te passen. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Piţurcă probeert de bal met de borst te controleren. Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avdispahić. Paraviso moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paraviso kan niet meer verder spelen. Weiner komt het veld opgelopen. Godeiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár schiet op doel. Vindenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 57%, Mutuipe EC 43%.
FK Balleklem - Mutuipe EC 0:6