Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 21:59
  • Competitiewedstrijd: Cocoa League
  • Stadion: Siron Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3345
Siron Enugu Rangers
4-3-3-S Tactiek buehe
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 40.7
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen good


12e minuut.
Formeliano geeft de bal voor. Valerie kopt de bal weg. Daar is Boldescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele probeert naar een medespeler te passen. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Enugu Rangers 1:0

29e minuut.
Creangă passt de bal in één keer door. Daar is Boldescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldescu speelt de bal door. Klungelig pakt Rurkowski de bal. Rurkowski schiet op doel. Brzostowski bokst de bal weg.

31e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Ionele met een sublieme pass. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel. Brzostowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Enugu Rangers 2:0

39e minuut.
Formeliano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creangă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 44%, Enugu Rangers 56%.
Siron - Enugu Rangers 2:0

46e minuut.
Van den Branden komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Doeltrap. Cysarz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Formeliano onderschept slim de pass. Tymchishin rent richting de bal. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Brzostowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Enugu Rangers 3:0

64e minuut.
Pertens passt de bal met de wreef. Piasecki rent richting de bal. Piasecki geeft een hoge lob. Szymański rent richting de bal. Szymański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Enugu Rangers 3:1

65e minuut.
Van den Branden met een sublieme pass. Valerie is nu in balbezit. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Enugu Rangers 3:2

69e minuut.
Cysarz geeft een lange en hoge pass. Piasecki kopt de bal weg. Ionele heeft problemen om de bal te vangen. Tymchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymchishin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Formeliano verovert de bal door een tackle van achteren. Boldescu onderschept slim de pass. Boldescu passt de bal zonder na te denken. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Brzostowski bokst de bal weg. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Enugu Rangers 4:2

73e minuut.
Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys geeft een hoge lob. speelt de bal door. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ionele passt de bal zonder na te denken. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk met een sublieme pass. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Brzostowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Enugu Rangers 5:2

77e minuut.
Polewczyk rent richting de bal. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden passt de bal met de wreef. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu geeft een lange en hoge pass. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Enugu Rangers 6:2

85e minuut.
Matsuyo kopt de bal weg. Ionele is nu in balbezit. Ionele geeft een lange en hoge pass. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... Brzostowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 46%, Enugu Rangers 54%.
Siron - Enugu Rangers 6:2