Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers Siron
molze Tactiek 4-3-3-S
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Valerie kopt de bal weg. Daar is Balo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balo probeert naar een medespeler te passen. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rurkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rurkowski schiet op doel. Elharar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Balo probeert de bal met de borst te controleren. Balo geeft de bal voor. Polewczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Siron 0:1

21e minuut.
Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto passt de bal zonder na te denken. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... Elharar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Siron 0:2

26e minuut.
Szymański met een sublieme pass. Rurkowski rent richting de bal. Polewczyk is nu in balbezit. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Elharar trapt de bal weg. Balo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balo geeft een lange en hoge pass. Polewczyk kopt de bal weg. Elharar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Creangă passt de bal zonder na te denken. Balo rent richting de bal. Balo geeft een lange en hoge pass. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu passt de bal in één keer door. Kisielewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Razeto rent richting de bal. Razeto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Siron 0:3

38e minuut.
Biesiekierski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creangă met een snelle inworp. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Elharar met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valerie met een snelle inworp. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elharar trapt de bal weg van het doel. Balo kopt de bal weg. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kisielewski de bal. Razeto is nu in balbezit. Razeto schiet op doel. Elharar bokst de bal weg. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Siron 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 67%, Siron 33%.
Enugu Rangers - Siron 0:4

46e minuut.
Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă geeft een hoge lob. Biesiekierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kisielewski neemt vlug de vrije trap. Skrypcik kopt de bal weg. Klungelig pakt Busoiu de bal. Gwardys is nu in balbezit. Gwardys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Szymański geeft een lange en hoge pass. Valerie heeft problemen om de bal te vangen. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Copită probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Siron 1:4

56e minuut.
Kisielewski geeft de bal voor. Creangă geeft de bal voor. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Elharar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Ziobro de bal. Creangă rent richting de bal. Creangă passt de bal zonder na te denken. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Siron 1:5

61e minuut.
Creangă met een sublieme pass. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Siron 1:6

69e minuut.
Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro passt de bal zonder na te denken. Szymański met een sublieme pass. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Copită bokst de bal weg.

70e minuut.
Polewczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Razeto de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaruga. Jaruga krijgt een gele kaart. Razeto raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobiáš komt het veld opgelopen. Sejdić komt het veld opgelopen. Cioculescu komt het veld opgelopen. Dobiáš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rurkowski probeert de bal met de borst te controleren. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Siron 1:7

72e minuut.
Butilă is nu in balbezit. Butilă geeft de bal voor. Sejdić speelt de bal door. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Elharar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daar is Kisielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisielewski geeft een lange en hoge pass. Cioculescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Apostolescu speelt de bal door. Sejdić rent richting de bal. Sejdić geeft een lange en hoge pass. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Siron 1:8

88e minuut.
Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dobiáš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valerie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rurkowski kopt de bal weg. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu draait met de bal, schiet en ... Elharar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 62%, Siron 38%.
Enugu Rangers - Siron 1:8