Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers Mutuipe EC
buehe Tactiek Qualify
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 46.1
average Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen average


5e minuut.
Colméia is nu in balbezit. Colméia schiet op doel. Klungelig pakt Furino de bal. Polgár rent richting de bal. Polgár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sanches geeft een hoge lob. Inworp. Ziobro met een snelle inworp. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Basmacı met een sublieme pass. Godeiro rent richting de bal. Godeiro speelt de bal door. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wilson geeft een hoge lob. Godeiro kopt de bal weg. Polgár is nu in balbezit. Polgár haalt uit met een fantastische trap. Brzostowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - Mutuipe EC 0:1

43e minuut.
Basmacı is nu in balbezit. Basmacı geeft een lange en hoge pass. Godeiro kopt de bal weg. Polgár rent richting de bal. Polgár haalt uit met een fantastische trap. Brzostowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 49%, Mutuipe EC 51%.
Enugu Rangers - Mutuipe EC 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinho komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Smuda passt de bal zonder na te denken. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanches krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Smuda rent richting de bal. Lamka verovert de bal door een tackle van achteren. Lamka geeft een lange en hoge pass. Godeiro rent richting de bal. Godeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 52%, Mutuipe EC 48%.
Enugu Rangers - Mutuipe EC 0:1