Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 21:59
  • Competitiewedstrijd: Cocoa League
  • Stadion: Siron Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 11047
Siron Atlético Mutuipense
4-3-3-S Tactiek 343 friendly
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 37.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


13e minuut.
Kayserililer verovert de bal door een tackle van achteren. Kayserililer probeert naar een medespeler te passen. Sampaio probeert naar een medespeler te passen. Giza rent richting de bal. Giza schiet op doel. Copită verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Atlético Mutuipense 0:1

18e minuut.
Creangă geeft de bal voor. Kayserililer is nu in balbezit. Toró rent richting de bal. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto haalt uit met een fantastische trap. Fonseca bokst de bal weg.

22e minuut.
Klungelig pakt Toró de bal. Apostolescu rent richting de bal. Balo met een sublieme pass. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Giza is nu in balbezit. Giza passt de bal in één keer door. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Balo probeert naar een medespeler te passen. Pantera is nu in balbezit. Pantera geeft een lange en hoge pass. Giza is nu in balbezit. Giza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Valerie kopt de bal weg. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Balo verovert de bal door een tackle van achteren. Balo geeft de bal voor. Polewczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siron - Atlético Mutuipense 1:1

44e minuut.
Creangă rent richting de bal. Creangă geeft de bal voor. Sampaio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sampaio speelt de bal door. Klungelig pakt Rossignoli de bal. Pantera is nu in balbezit. Polewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 36%, Atlético Mutuipense 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siron - Atlético Mutuipense 1:1

50e minuut.
Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski geeft een hoge lob. Sampaio probeert de bal aan de voet te houden. Creangă verovert de bal door een tackle van achteren. Creangă draait met de bal, schiet en ... Fonseca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kayserililer kopt de bal weg. Balo geeft een hoge lob. Rurkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Atlético Mutuipense 2:1

52e minuut.
Creangă heeft problemen om de bal te vangen. Giza rent richting de bal. Butilă rent richting de bal. Giza verovert de bal door een tackle van achteren. Giza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siron - Atlético Mutuipense 2:2

54e minuut.
Polewczyk speelt de bal door. Razeto rent richting de bal. Met opzet legt Salazar zijn tegenspeler op de grond. Salazar krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Apostolescu probeert de bal met de borst te controleren. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma passt de bal zonder na te denken. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Atlético Mutuipense 2:3

61e minuut.
Kopczyński onderschept slim de pass. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siron - Atlético Mutuipense 3:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobiáš komt het veld opgelopen. Cioculescu komt het veld opgelopen. Sejdić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk passt de bal zonder na te denken. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Toró passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ledezma de bal onder controle te krijgen. Polewczyk is nu in balbezit. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Fonseca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Butilă de bal. Giza is nu in balbezit. Giza haalt uit met een fantastische trap. Copită bokst de bal weg.

85e minuut.
Giza rent richting de bal. Kopczyński is nu in balbezit. Bojin maakt een afschuwelijke overtreding. Kopczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Giza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli passt de bal zonder na te denken. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Toró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobiáš geeft een hoge lob. Sampaio kopt de bal weg. Giza rent richting de bal. Giza haalt uit met een fantastische trap. Copită bokst de bal weg. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Atlético Mutuipense 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 50%, Atlético Mutuipense 50%.
Siron - Atlético Mutuipense 3:4