Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers FC Amiens
molze Tactiek 442 serré
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 40.9
average Schieten very good
adequate Passen average
weak Verdedigen average


6e minuut.
Cárcamo met een sublieme pass. Baldon is nu in balbezit. Baldon speelt de bal door. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Baldon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melechowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melechowicz passt de bal met de wreef. Lemaire rent richting de bal. Lemaire haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brzostowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lemaire met een sublieme pass. Cadet rent richting de bal. Cadet passt de bal in één keer door. Lemaire rent richting de bal. Lemaire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cadet passt de bal in één keer door. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz passt de bal in één keer door. Lemaire is nu in balbezit. Lemaire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Skrypcik heeft problemen om de bal te vangen. Lemaire onderschept slim de pass. Lemaire passt de bal in één keer door. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Skrypcik geeft de bal voor. Daar is Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smuda is nu in balbezit. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho schiet op doel. de Riglos bokst de bal weg.

42e minuut.
Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz onderschept slim de pass. Melechowicz met een sublieme pass. Lemaire rent richting de bal. Lemaire schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 55%, FC Amiens 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enugu Rangers - FC Amiens 0:0

66e minuut.
Inworp. Berendsen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Secember verovert de bal door een tackle van achteren. Secember passt de bal met de wreef. Śmiechowicz rent richting de bal. Melechowicz onderschept slim de pass. Melechowicz haalt uit met een fantastische trap. Brzostowski bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
Guillemin geeft een hoge lob. Ziobro kopt de bal weg. Secember is nu in balbezit. Pinho onderschept slim de pass. Pinho draait met de bal, schiet en ... de Riglos bokst de bal weg. Gwardys is nu in balbezit. Gwardys haalt uit met een fantastische trap. de Riglos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Guillemin met de inworp. Cárcamo met een sublieme pass. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - FC Amiens 0:1

74e minuut.
Baldon bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldon met een sublieme pass. Melechowicz rent richting de bal. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kastrioti geeft een hoge lob. Biesiekierski kopt de bal weg. Berendsen rent richting de bal. Berendsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - FC Amiens 0:2

88e minuut.
Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Śmiechowicz de bal. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen draait met de bal, schiet en ... Brzostowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - FC Amiens 0:3

88e minuut.
Klungelig pakt Pinho de bal. Smuda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melechowicz. Smuda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Smuda kan niet meer verder spelen. Bagaziński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 46%, FC Amiens 54%.
Enugu Rangers - FC Amiens 0:3