Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Balleklem Atlético Mutuipense
532 Tactiek yellowW
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 33.8
average Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen average


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński schiet op doel. Vindenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Atlético Mutuipense 0:1

10e minuut.
Ledezma passt de bal in één keer door. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Batts neemt de hoekschop. Kopczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guldahl heeft problemen om de bal te vangen. Benjamínsson rent richting de bal. Benjamínsson geeft de bal voor. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap. Vindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Batts is nu in balbezit. Batts met een sublieme pass. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap. Vindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Atlético Mutuipense 0:2

13e minuut.
Cesaris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sampaio met de inworp. Batts rent richting de bal. Batts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kopczyński passt de bal zonder na te denken. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kopczyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Atlético Mutuipense 0:3

20e minuut.
Cesaris rent richting de bal. Batts verovert de bal door een tackle van achteren. Batts met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli speelt de bal door. Batts met een sublieme pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Vindenes bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Benjamínsson rent richting de bal. Salazar onderschept slim de pass. Avdispahić rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Vindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopczyński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Avdispahić rent richting de bal. Batts rent richting de bal. Batts probeert naar een medespeler te passen. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Atlético Mutuipense 0:4

32e minuut.
Benjamínsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjamínsson passt de bal zonder na te denken. Sampaio speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Batts schiet op doel. Kopczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. Vindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 76%, Atlético Mutuipense 24%.
FK Balleklem - Atlético Mutuipense 0:4

50e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Batts probeert naar een medespeler te passen. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... Vindenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Atlético Mutuipense 0:5

54e minuut.
Rossignoli kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński schiet op doel. Vindenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - Atlético Mutuipense 0:6

69e minuut.
Pszczoła rent richting de bal. Sampaio verovert de bal door een tackle van achteren. Sampaio geeft een lange en hoge pass. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński draait met de bal, schiet en ... Vindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Toró speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma geeft de bal voor. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Vindenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 65%, Atlético Mutuipense 35%.
FK Balleklem - Atlético Mutuipense 0:6