Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense FK Balleklem
343 friendly Tactiek 532
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 35.4
very good Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Benjamínsson is nu in balbezit. Sampaio onderschept slim de pass. Sampaio geeft een lange en hoge pass. Giza is nu in balbezit. Giza geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Sampaio onderschept slim de pass. Sampaio passt de bal zonder na te denken. Kopczyński is nu in balbezit. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Giza is nu in balbezit. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński passt de bal met de wreef. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza draait met de bal, schiet en ... Vindenes bokst de bal weg. Giza rent richting de bal. Giza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pszczoła geeft de bal voor. Tibasosa is nu in balbezit. Ledezma is nu in balbezit. Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa schiet op doel. Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sunde verovert de bal door een tackle van achteren. Toró onderschept slim de pass. Toró passt de bal in één keer door. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński passt de bal met de wreef. Giza rent richting de bal. Giza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sampaio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giza is nu in balbezit. Giza passt de bal in één keer door. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - FK Balleklem 1:0

35e minuut.
Guldahl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sampaio met de inworp. Giza geeft een lange en hoge pass. Kopczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Benjamínsson rent richting de bal. Giza onderschept slim de pass. Giza speelt de bal door. Daar is Kopczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal in één keer door. Daar is Guldahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giza rent richting de bal. Giza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Paraiso geeft een hoge lob. Giza rent richting de bal. Giza passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 36%, FK Balleklem 64%.
Atlético Mutuipense - FK Balleklem 1:0

54e minuut.
Guldahl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toró de bal. Tibasosa rent richting de bal. Fløtre is nu in balbezit. Fløtre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Paraiso geeft een hoge lob. Risso bereikt de bal nog maar net als eerste. Risso geeft een lange en hoge pass. Daar is Tibasosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tibasosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fonseca trapt de bal weg van het doel. Toró kopt de bal weg. Risso rent richting de bal. Salazar onderschept slim de pass. Salazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Giza draait met de bal, schiet en ... Guldahl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft een hoge lob. Giza springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Toró zal de hoekschop nemen. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza schiet op doel. Vindenes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Paraiso is nu in balbezit. Jonk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paraiso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Batts met een snel genomen vrije trap. Giza kopt de bal weg. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - FK Balleklem 2:0

78e minuut.
Sampaio passt de bal in één keer door. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński passt de bal zonder na te denken. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza draait met de bal, schiet en ... Vindenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guldahl de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ledezma geeft een hoge lob. Giza rent richting de bal. Giza passt de bal met de wreef. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - FK Balleklem 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 37%, FK Balleklem 63%.
Atlético Mutuipense - FK Balleklem 3:0