Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 21:59
  • Competitiewedstrijd: Cocoa League
  • Stadion: Siron Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5749
Siron Mutuipe EC
4-3-3-S Tactiek FechFaz
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 41.4
solid Schieten average
solid Passen solid
solid Verdedigen average


7e minuut.
Busoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Busoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Rurkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Mutuipe EC 1:0

8e minuut.
Creangă met een sublieme pass. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski passt de bal zonder na te denken. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Balo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razeto is nu in balbezit. Amorim onderschept slim de pass. Balo verovert de bal door een tackle van achteren. Balo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski is nu in balbezit. Kmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Godeiro met een sublieme pass. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele met een sublieme pass. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Creangă met een snelle inworp. Ionele geeft een lange en hoge pass. Rurkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 37%, Mutuipe EC 63%.
Siron - Mutuipe EC 1:0

51e minuut.
Amorim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weiner komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Dobiáš komt het veld opgelopen. Cioculescu komt het veld opgelopen. Sejdić komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sejdić speelt de bal door. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk speelt de bal door. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Holguín is nu in balbezit. Polgár rent richting de bal. Polgár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Holguín heeft problemen om de bal te vangen. Dobiáš onderschept slim de pass. Dobiáš probeert naar een medespeler te passen. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polewczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Bunghitu bokst de bal weg. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Colméia verovert de bal door een tackle van achteren. Colméia geeft een lange en hoge pass. Bojin heeft problemen om de bal te vangen. Polgár is nu in balbezit. Polgár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele passt de bal zonder na te denken. Sejdić heeft problemen om de bal te vangen. Sejdić geeft een hoge lob. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Mutuipe EC 2:0

89e minuut.
Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk geeft de bal voor. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - Mutuipe EC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 44%, Mutuipe EC 56%.
Siron - Mutuipe EC 3:0