Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amiens Siron
442 serré Tactiek 4-3-3-S
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 41
solide Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto is nu in balbezit. Kastrioti onderschept slim de pass. Kastrioti geeft een lange en hoge pass. Sejdić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ionele passt de bal met de wreef. Creangă is nu in balbezit. Creangă speelt de bal door. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - Siron 0:1

17e minuut.
Pekić rent richting de bal. Pekić geeft een lange en hoge pass. Sejdić probeert naar een medespeler te passen. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski schiet op doel. de Riglos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pekić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Di Santo komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Guillemin is nu in balbezit. Polewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk passt de bal zonder na te denken. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto draait met de bal, schiet en ... de Riglos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Fiček geeft een hoge lob. Inworp. Sejdić met een snelle inworp. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sejdić met de inworp. Sucigan rent richting de bal. Di Santo speelt de bal door. Ionele geeft een lange en hoge pass. Razeto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 52%, Siron 48%.
FC Amiens - Siron 0:1

51e minuut.
Di Santo met een sublieme pass. Lemaire rent richting de bal. Lemaire passt de bal met de wreef. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lemaire is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Di Santo zal de hoekschop nemen. Lemaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaire draait met de bal, schiet en ... Copită kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Amiens - Siron 1:1

59e minuut.
Valerie geeft een lange en hoge pass. Rurkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sucigan de bal onder controle te krijgen. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel. de Riglos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Razeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Razeto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - Siron 1:2

64e minuut.
Lemaire speelt de bal door. Melechowicz is nu in balbezit. Bojin rent richting de bal. Melechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Melechowicz haalt uit met een fantastische trap. Copită probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Butuşan komt het veld opgelopen. Cioculescu komt het veld opgelopen. Dobiáš komt het veld opgelopen. Berendsen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Secember onderschept slim de pass. Secember probeert naar een medespeler te passen. Di Santo is nu in balbezit. Di Santo geeft een lange en hoge pass. Cárcamo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Melechowicz passt de bal in één keer door. Cadet is nu in balbezit. Cadet geeft de bal voor. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen draait met de bal, schiet en ... Copită bokst de bal weg.

78e minuut.
Di Santo rent richting de bal. Dobiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš passt de bal in één keer door. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Doeltrap. Copită met een harde bal richting middenveld. Ionele met een sublieme pass. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ionele speelt de bal door. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk probeert naar een medespeler te passen. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu schiet op doel. de Riglos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fiček met een sublieme pass. Cárcamo kan de bal niet met de borst controleren. Cárcamo geeft een hoge lob. Di Santo rent richting de bal. Di Santo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kastrioti geeft een lange en hoge pass. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo met een sublieme pass. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. Copită bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 44%, Siron 56%.
FC Amiens - Siron 1:2