Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcesousa RomaFC
Guardiola2 Tactiek Nelson10
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 32.9
average Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Di Campo geeft een hoge lob. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre speelt de bal door. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Madera probeert de bal aan de voet te houden. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Machís werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - RomaFC 0:1

7e minuut.
Palacio passt de bal zonder na te denken. Savaresse is nu in balbezit. Palacio speelt de bal door. Aguirre geeft de bal voor. Mendez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Golubics geeft een lange en hoge pass. Rebolledo kopt de bal weg. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendez rent richting de bal. Mendez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Machís met een harde bal richting middenveld. Palacio kopt de bal weg. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - RomaFC 0:2

30e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal met de wreef. Mendez rent richting de bal. Mendez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio passt de bal in één keer door. Mendez is nu in balbezit. Mendez draait met de bal, schiet en ... Di Campo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - RomaFC 0:3

40e minuut.
Madera is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre passt de bal in één keer door. Mendez heeft problemen om de bal te vangen. Mendez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 75%, RomaFC 25%.
Barcesousa - RomaFC 0:3

46e minuut.
Riberos komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Huerta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Savaresse de bal onder controle te krijgen. Palacio met een sublieme pass. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - RomaFC 0:4

53e minuut.
Palacio is nu in balbezit. Palacio passt de bal in één keer door. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - RomaFC 0:5

54e minuut.
Mendez is nu in balbezit. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo speelt de bal door. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Mendez kopt de bal weg. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - RomaFC 0:6

58e minuut.
Isnardi rent richting de bal. Isnardi geeft een hoge lob. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Machís probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio passt de bal zonder na te denken. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - RomaFC 0:7

70e minuut.
Klungelig pakt Pineda de bal. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre rent richting de bal. Aguirre met een sublieme pass. Mendez is nu in balbezit. Mendez geeft een lange en hoge pass. Machís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Crespo rent richting de bal. Mendez onderschept slim de pass. Mendez speelt de bal door. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo schiet op doel. Machís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Toro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Cetnarowicz probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo speelt de bal door. Mendez is nu in balbezit. Mendez haalt uit met een fantastische trap. Machís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 78%, RomaFC 22%.
Barcesousa - RomaFC 0:7