Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alesunds FC MANCINI F.C.
Amistosos Tactiek NUEVA
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20 gemiddelde waardering 46.3
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo onderschept slim de pass. Camejo passt de bal zonder na te denken. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi draait met de bal, schiet en ... Albarrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Margiota rent richting de bal. Freije met een sublieme pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:1

7e minuut.
Nuri passt de bal met de wreef. Aranda onderschept slim de pass. Villas speelt de bal door. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Villas rent richting de bal. Villas passt de bal in één keer door. Nuri controleert de bal met de borst. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:2

15e minuut.
Nuri passt de bal met de wreef. Higuera probeert naar een medespeler te passen. Brassey probeert naar een medespeler te passen. Gruda heeft problemen om de bal te vangen. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Villas heeft problemen om de bal te vangen. Gruda is nu in balbezit. Manrique is nu in balbezit. Gruda onderschept slim de pass. Gruda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Aranda trapt de bal weg. Margiota kopt de bal weg. Nuri kan de bal niet met de borst controleren. Nuri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Camejo de bal. Villas geeft een lange en hoge pass. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:3

21e minuut.
Brassey onderschept slim de pass. Freije rent richting de bal. Freije geeft een lange en hoge pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Villas geeft een lange en hoge pass. Daar is Gruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manrique. Manrique krijgt een gele kaart. Gruda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brassey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nuri maakt een snoekduik en kopt de bal. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Freije kopt de bal weg. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Gruda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri rent richting de bal. Aranda rent richting de bal. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri schiet op doel. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:4

36e minuut.
Villas met een sublieme pass. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri schiet op doel. Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:5

38e minuut.
Higuera rent richting de bal. Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda passt de bal in één keer door. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:6

43e minuut.
Brassey onderschept slim de pass. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije probeert naar een medespeler te passen. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 78%, MANCINI F.C. 22%.
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:6

47e minuut.
Daar is Gruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije met een sublieme pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Villas rent richting de bal. Villas geeft een lange en hoge pass. García controleert de bal met de borst. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuri geeft de bal voor. Higuera probeert de bal aan de voet te houden. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:7

56e minuut.
Ferraresi rent richting de bal. Brassey verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camejo krijgt een gele kaart. Brassey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brassey met een snel genomen vrije trap. Nuri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:8

59e minuut.
Aguilera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villas de bal. Villas speelt de bal door. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ferraresi kopt de bal weg. Villas heeft problemen om de bal te vangen. Villas speelt de bal door. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Contreras trapt de bal weg van het doel. Daar is Higuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda rent richting de bal. Gruda schiet op doel. Contreras bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Villas neemt de hoekschop. Daar is Gruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda geeft de bal voor. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:9

67e minuut.
Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda passt de bal in één keer door. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri onderschept slim de pass. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Freije rent richting de bal. Freije schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:10

71e minuut.
Gruda passt de bal in één keer door. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije met een sublieme pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:11

73e minuut.
Margiota is nu in balbezit. Margiota geeft een hoge lob. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:12

75e minuut.
Daar is Freije, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije passt de bal met de wreef. Aguilera met een sublieme pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sandoval raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marchán komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Brassey geeft een lange en hoge pass. Nuri rent richting de bal. Nuri passt de bal met de wreef. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Aguilera passt de bal zonder na te denken. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda onderschept slim de pass. Gruda draait met de bal, schiet en ... Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:13

89e minuut.
Ferraresi met een sublieme pass. Daar is Marchán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarrondo rent richting de bal. Nuri onderschept slim de pass. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Contreras bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Higuera de bal. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije geeft een lange en hoge pass. Gruda rent richting de bal. Gruda geeft een lange en hoge pass. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuri krijgt zijn hoofd ertegen. Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 72%, MANCINI F.C. 28%.
Alesunds FC - MANCINI F.C. 0:13