Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Mun Galicia F.C.
Gadu Omega Tactiek 442
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 25.1
average Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Echenausi passt de bal zonder na te denken. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez met een sublieme pass. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ... Filosa bokst de bal weg. Echenausi is nu in balbezit. Echenausi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - Galicia F.C. 1:0

6e minuut.
Prado kan de bal niet met de borst controleren. Barbari rent richting de bal. Barbari met een sublieme pass. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ... Filosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Yánez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbari speelt de bal door. Echenausi rent richting de bal. Echenausi draait met de bal, schiet en ... Filosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - Galicia F.C. 2:0

25e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz haalt uit met een fantastische trap. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Yánez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rojas komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Barbari passt de bal in één keer door. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordáz. Galea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbari met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Mun 29%, Galicia F.C. 71%.
FC Bayern Mun - Galicia F.C. 2:0

46e minuut.
Perdomo komt het veld opgelopen. Briceño komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Prado heeft problemen om de bal te vangen. Barbari rent richting de bal. Barbari passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een lange en hoge pass. Paal! Filosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Valiente is nu in balbezit. Valiente probeert naar een medespeler te passen. Cabrales rent richting de bal. Cabrales haalt uit met een fantastische trap. Ramos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Barbari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Echenausi de bal. Farías is nu in balbezit. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente speelt de bal door. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado met een sublieme pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Galea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galea probeert naar een medespeler te passen. Villegas rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Prado draait met de bal, schiet en ... Filosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Barbari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Prado is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - Galicia F.C. 3:0

85e minuut.
Barbari rent richting de bal. Barbari geeft de bal voor. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ... Filosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - Galicia F.C. 4:0

86e minuut.
Cabrales passt de bal in één keer door. Barbari met een sublieme pass. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Mun 37%, Galicia F.C. 63%.
FC Bayern Mun - Galicia F.C. 4:0