Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morecambe Jr Patriotas FC
Normal Tactiek 4231
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen average


5e minuut.
Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Carrero de bal. Carrero met een sublieme pass. Petit rent richting de bal. Petit draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ponzo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña rent richting de bal. Lezama onderschept slim de pass. Echeverria verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Roque geeft een hoge lob. Echeverria rent richting de bal. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero passt de bal in één keer door. Petit rent richting de bal. Petit schiet op doel. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - Patriotas FC 1:0

34e minuut.
Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Daar is Călin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morecambe Jr - Patriotas FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 55%, Patriotas FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morecambe Jr - Patriotas FC 1:1

55e minuut.
Guevara trapt de bal weg van het doel. Peña kopt de bal weg. Echeverria rent richting de bal. Echeverria schiet op doel. Călin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guevara bokst de bal weg.

61e minuut.
Călin passt de bal zonder na te denken. Echeverria heeft problemen om de bal te vangen. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria onderschept slim de pass. Echeverria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - Patriotas FC 1:2

62e minuut.
Daar is Barandarian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverria rent richting de bal. Saldivia is nu in balbezit. Echeverria verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria schiet op doel. Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal in één keer door. Piñate heeft problemen om de bal te vangen. Echeverria rent richting de bal. Echeverria schiet op doel. Guevara bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Petit stond buitenspel. Cabrera komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ortiz passt de bal zonder na te denken. Petit rent richting de bal. Cumare bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit verovert de bal door een tackle van achteren. Petit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zalzman komt het veld opgelopen. Di Giorgi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Zalzman met een snelle inworp. Saldivia probeert de bal met de borst te controleren. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivas komt het veld opgelopen. Chalbaud komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Călin is nu in balbezit. Călin geeft de bal voor. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 54%, Patriotas FC 46%.
Morecambe Jr - Patriotas FC 1:2