Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. Barcesousa
NUEVA Tactiek Guardiola3
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 30.1
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Villas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Usher de bal. Freije rent richting de bal. Freije haalt uit met een fantastische trap. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldo passt de bal in één keer door. Daar is Barcenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villas is nu in balbezit. Villas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kostelecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bottoms met de inworp. Matov rent richting de bal. Matov geeft een lange en hoge pass. Albarrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije passt de bal in één keer door. Savaresse is nu in balbezit. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gruda is nu in balbezit. Gruda passt de bal zonder na te denken. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Barcesousa 1:0

27e minuut.
Margiota probeert naar een medespeler te passen. Nuri rent richting de bal. Nuri passt de bal in één keer door. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kostelecki passt de bal met de wreef. Margiota rent richting de bal. Matov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Margiota geeft een hoge lob. Daar is Gruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Barcesousa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 46%, Barcesousa 54%.
MANCINI F.C. - Barcesousa 2:0

46e minuut.
Simms geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Margiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota geeft de bal voor. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Savaresse kan de bal niet met de borst controleren. Nuri is nu in balbezit. Matov begaat een overtreding. Nuri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Margiota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Winiecki bokst de bal weg. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Brassey is nu in balbezit. Brassey passt de bal met de wreef. Villas geeft een hoge lob. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albarrán met een harde bal richting middenveld. Nuri kopt de bal weg. Gruda rent richting de bal. Gruda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota geeft de bal voor. Daar is Savaresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kostelecki geeft een lange en hoge pass. Usher heeft problemen om de bal te vangen. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Barcesousa 3:0

68e minuut.
Huerta rent richting de bal. Huerta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Savaresse de bal. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Villas verovert de bal door een tackle van achteren. Villas geeft de bal voor. Freije probeert naar een medespeler te passen. Gruda rent richting de bal. Gruda passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov passt de bal met de wreef. Daar is Savaresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Barcesousa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 44%, Barcesousa 56%.
MANCINI F.C. - Barcesousa 4:0