Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alesunds FC Chamos F.C.
Amistosos Tactiek 433 Equilibrado
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 28.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen matig


8e minuut.
Osorio passt de bal met de wreef. García geeft een lange en hoge pass. Ferraresi is nu in balbezit. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rondón is nu in balbezit. Bundyra is nu in balbezit. Bundyra speelt de bal door. Chourio rent richting de bal. Chourio schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Chourio rent richting de bal. Chourio draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bundyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundyra speelt de bal door. Higuera is nu in balbezit. Robledo is nu in balbezit. Robledo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Chamos F.C. 0:1

22e minuut.
Ferraresi rent richting de bal. Navarrete is nu in balbezit. Ferraresi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferraresi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Caridad niet meer kan verder spelen. Mach komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Aranda rent richting de bal. Chourio onderschept slim de pass. Chourio probeert naar een medespeler te passen. Bala rent richting de bal. Bala draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Chamos F.C. 0:2

43e minuut.
García geeft een lange en hoge pass. Sandoval rent richting de bal. Sandoval passt de bal met de wreef. Navarro rent richting de bal. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Chamos F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 55%, Chamos F.C. 45%.
Alesunds FC - Chamos F.C. 1:2

55e minuut.
Navarro speelt de bal door. Ferraresi is nu in balbezit. Ferraresi probeert naar een medespeler te passen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón rent richting de bal. Ferraresi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferraresi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Vizcarrondo is nu in balbezit. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio met een sublieme pass. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala passt de bal zonder na te denken. Chourio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chourio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Contreras probeert naar een medespeler te passen. Manrique kopt de bal weg. Chourio heeft problemen om de bal te vangen. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo geeft de bal voor. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa schiet op doel. Sandoval probeert de bal aan de voet te houden. Mach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel. Mach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Higuera rent richting de bal. Higuera passt de bal zonder na te denken. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ... Mach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alesunds FC - Chamos F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 61%, Chamos F.C. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alesunds FC - Chamos F.C. 2:2