Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotas FC Galicia F.C.
4231 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 25.8
weak Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal in één keer door. Echeverria rent richting de bal. Echeverria draait met de bal, schiet en ... Filosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ponzo speelt de bal door. Cabrales rent richting de bal. Cumare maakt een afschuwelijke overtreding. Cumare krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cumare is nu in balbezit. Cumare geeft de bal voor. Echeverria rent richting de bal. Klungelig pakt Echeverria de bal. Echeverria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - Galicia F.C. 1:0

19e minuut.
Rivas probeert naar een medespeler te passen. Chalbaud rent richting de bal. Rivas rent richting de bal. Ricaurte onderschept slim de pass. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Echeverria is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Espinoza passt de bal met de wreef. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro probeert naar een medespeler te passen. Noriega is nu in balbezit. Ricaurte verovert de bal door een tackle van achteren. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 47%, Galicia F.C. 53%.
Patriotas FC - Galicia F.C. 1:0

48e minuut.
Inworp. Montenegro met een snelle inworp. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Echeverria rent richting de bal. Echeverria schiet op doel. Filosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Chalbaud neemt de hoekschop. Peñaranda kopt de bal weg. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Roque is nu in balbezit. Noriega geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Colmenares rent richting de bal. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Vílchez komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Colmenares is nu in balbezit. Vílchez onderschept slim de pass. Vílchez geeft de bal voor. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Peña komt het veld opgelopen. Gómez komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vílchez rent richting de bal. Colmenares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vílchez. Vílchez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Peña de bal. Vílchez rent richting de bal. Peña is nu in balbezit. Peña draait met de bal, schiet en ... Peñaranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ariza komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valente komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez verovert de bal door een tackle van achteren. Vílchez speelt de bal door. Peña is nu in balbezit. Peña draait met de bal, schiet en ... Filosa bokst de bal weg. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ricaurte rent richting de bal. Noriega is nu in balbezit. Noriega probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza geeft een lange en hoge pass. Filosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 35%, Galicia F.C. 65%.
Patriotas FC - Galicia F.C. 1:0