Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morecambe Jr FC Bayern Mun
Normal Tactiek Gadu Omega
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Peraza de bal. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mejías kan de bal niet met de borst controleren. Echenausi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejías. Echenausi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Echenausi kan niet meer verder spelen. Rubio komt het veld opgelopen. Perozo komt bij de bal en schiet. Rojas kopt de bal weg. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - FC Bayern Mun 0:1

21e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Rojas speelt de bal door. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel. Piñate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - FC Bayern Mun 0:2

23e minuut.
Barandarian rent richting de bal. Barandarian probeert naar een medespeler te passen. Rubio met een sublieme pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - FC Bayern Mun 0:3

25e minuut.
Carrero rent richting de bal. Barbari rent richting de bal. Carrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barbari kan niet meer verder spelen. López komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Yánez onderschept slim de pass. Yánez passt de bal in één keer door. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Călin verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - FC Bayern Mun 0:4

31e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een hoge lob. Solano kan de bal niet met de borst controleren. Perozo rent richting de bal. Perozo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Călin met een sublieme pass. Carrero rent richting de bal. Carrero met een sublieme pass. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit schiet op doel. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Rojas onderschept slim de pass. Rojas speelt de bal door. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Guevara trapt de bal weg. Mejías is nu in balbezit. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 61%, FC Bayern Mun 39%.
Morecambe Jr - FC Bayern Mun 0:4

46e minuut.
Borjas komt het veld opgelopen. Valderrama komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mejías geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borjas met een snelle inworp. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal met de wreef. Rubio rent richting de bal. López rent richting de bal. López geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Borjas kopt de bal weg. Mejías speelt de bal door. Borjas probeert naar een medespeler te passen. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 63%, FC Bayern Mun 37%.
Morecambe Jr - FC Bayern Mun 0:4