Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C. Barcesousa
424 Ofensivo Tactiek Guardiola6
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 28.5
adequate Schieten average
average Passen adequate
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Bundyra passt de bal zonder na te denken. Avramov rent richting de bal. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov schiet op doel. Machís bokst de bal weg.

11e minuut.
Kärger passt de bal zonder na te denken. Doldo rent richting de bal. Doldo met een sublieme pass. Pozo controleert de bal met de borst. Pozo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barcenas geeft een hoge lob. Mach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Espinoza de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C. - Barcesousa 0:1

16e minuut.
Mach probeert naar een medespeler te passen. Robledo kopt de bal weg. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Avramov rent richting de bal. Avramov haalt uit met een fantastische trap. Machís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Inworp. Krzywda met een snelle inworp. Barcenas probeert naar een medespeler te passen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Machís trapt de bal weg. Barcenas kopt de bal weg. Klungelig pakt Pineda de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Mach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pozo onderschept slim de pass. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Segler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Segler krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Simms geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abreu de bal. Robledo speelt de bal door. Klungelig pakt Avramov de bal. Avramov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C. 62%, Barcesousa 38%.
Chamos F.C. - Barcesousa 0:1

51e minuut.
Rondón geeft de bal voor. Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez rent richting de bal. Robledo onderschept slim de pass. Robledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Notaroberto met een snelle inworp. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala probeert naar een medespeler te passen. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pozo passt de bal in één keer door. Barcenas rent richting de bal. Barcenas passt de bal in één keer door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Mach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kärger rent richting de bal. Barcenas is nu in balbezit. Barcenas met een sublieme pass. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C. - Barcesousa 0:2

81e minuut.
Avramov met een sublieme pass. Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C. 60%, Barcesousa 40%.
Chamos F.C. - Barcesousa 0:2