Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaFC MANCINI F.C.
Nelson10 Tactiek NUEVA
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.8 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen good


26e minuut.
Brassey met een sublieme pass. Villas rent richting de bal. Villas passt de bal zonder na te denken. Daar is Gruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Villas speelt de bal door. Freije met een sublieme pass. Aguilera rent richting de bal. Siewkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siewkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Margiota rent richting de bal. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre geeft de bal voor. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Albarrán bokst de bal weg.

44e minuut.
Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio is nu in balbezit. Palacio speelt de bal door. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 53%, MANCINI F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RomaFC - MANCINI F.C. 0:0

46e minuut.
Cetnarowicz komt het veld opgelopen. Riberos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Siewkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nuri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freije legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Riberos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - MANCINI F.C. 0:1

68e minuut.
Margiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota passt de bal met de wreef. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cetnarowicz is nu in balbezit. Cetnarowicz passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Siewkowski de bal onder controle te krijgen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - MANCINI F.C. 0:2

84e minuut.
Luzzatto rent richting de bal. Nuri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luzzatto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cetnarowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisota. Borboa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Palacio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Albarrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Gruda rent richting de bal. Gruda passt de bal met de wreef. Villas rent richting de bal. Villas draait met de bal, schiet en ... Riberos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 56%, MANCINI F.C. 44%.
RomaFC - MANCINI F.C. 0:2