Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Mun Patriotas FC
Gadu Omega Tactiek 4231
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 24.1
average Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


25e minuut.
Montenegro geeft een hoge lob. Echeverria kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chalbaud de bal onder controle te krijgen. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria schiet op doel. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Peraza geeft de bal voor. Inworp. Noriega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Perozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Giorgi de bal. Prado rent richting de bal. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Espinoza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrera komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Peraza rent richting de bal. Peraza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ponzo de bal. Perozo rent richting de bal. Perozo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castro speelt de bal door. Perozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Montenegro de bal. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Mun 60%, Patriotas FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern Mun - Patriotas FC 0:0

46e minuut.
Gómez komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rojas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalbaud. Rojas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rojas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reyna kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gómez geeft een hoge lob. Inworp. Yánez met de inworp. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Seijas komt het veld opgelopen. Valente komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Zalzman komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Zalzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverria rent richting de bal. Seijas rent richting de bal. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - Patriotas FC 0:1

68e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Yánez is nu in balbezit. Yánez geeft een hoge lob. Perozo is nu in balbezit. Perozo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo onderschept slim de pass. Perozo geeft een lange en hoge pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ... Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Montenegro met een snelle inworp. Valente rent richting de bal. Valente probeert naar een medespeler te passen. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Mun 45%, Patriotas FC 55%.
FC Bayern Mun - Patriotas FC 0:1