Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcesousa El Bajo F.C.
Guardiola6 Tactiek GOL
49% Balbezit 51%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
31 gemiddelde waardering 34.3
average Schieten average
average Passen average
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Lutka onderschept slim de pass. Lutka passt de bal met de wreef. Hernán Angulo rent richting de bal. Hernán Angulo draait met de bal, schiet en ... Machís probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - El Bajo F.C. 0:1

15e minuut.
Lutka rent richting de bal. Lutka probeert naar een medespeler te passen. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña haalt uit met een fantastische trap. Usher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka speelt de bal door. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mancera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doldo onderschept slim de pass. Baroña probeert naar een medespeler te passen. Hernán Angulo rent richting de bal. Hernán Angulo draait met de bal, schiet en ... Machís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Deša passt de bal zonder na te denken. Mancera is nu in balbezit. Mancera geeft een hoge lob. Hernán Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo schiet op doel. Machís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - El Bajo F.C. 0:2

43e minuut.
Kowalik onderschept slim de pass. Kowalik probeert naar een medespeler te passen. Pokorny geeft een hoge lob. Baroña rent richting de bal. Baroña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 78%, El Bajo F.C. 22%.
Barcesousa - El Bajo F.C. 0:2

46e minuut.
Hinostroza komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Savaresse geeft de bal voor. Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Usher. Usher krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Doldo is nu in balbezit. Hinostroza begaat een overtreding. Doldo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Usher zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Savaresse stond buitenspel. Bayrou neemt vlug de vrije trap. Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - El Bajo F.C. 0:3

84e minuut.
Bottoms rent richting de bal. Lutka verovert de bal door een tackle van achteren. Lutka geeft een lange en hoge pass. Hernán Angulo is nu in balbezit. Hernán Angulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doldo is nu in balbezit. Doldo geeft een lange en hoge pass. Pokorny geeft een lange en hoge pass. Hernán Angulo rent richting de bal. Hernán Angulo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Peralta onderschept slim de pass. Peralta geeft een hoge lob. Lutka speelt de bal door. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza draait met de bal, schiet en ... Machís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hernán Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - El Bajo F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 83%, El Bajo F.C. 17%.
Barcesousa - El Bajo F.C. 0:4