Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 00:29
  • Competitiewedstrijd: Millo League
  • Stadion: Maturín Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1513
FC Bayern Mun Chamos F.C.
Gadu Omega A Tactiek 424 Ofensivo
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 28.1
matig Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Doppler is nu in balbezit. Doppler passt de bal in één keer door. Delgado speelt de bal door. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari passt de bal zonder na te denken. Delgado met een sublieme pass. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barbari probeert naar een medespeler te passen. Prado is nu in balbezit. Rondón is nu in balbezit. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari probeert naar een medespeler te passen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal zonder na te denken. Reyna heeft problemen om de bal te vangen. Reyna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Notaroberto de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Mun 38%, Chamos F.C. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern Mun - Chamos F.C. 0:0

46e minuut.
Perdomo komt het veld opgelopen. Valiente komt het veld opgelopen. Rojas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doppler heeft problemen om de bal te vangen. Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari passt de bal met de wreef. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel. Caridad bokst de bal weg.

67e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal zonder na te denken. Delgado met een sublieme pass. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel. Caridad bokst de bal weg.

73e minuut.
Inworp. Segler komt het veld opgelopen. Robledo komt het veld opgelopen. Espinoza komt het veld opgelopen. Avramov komt het veld opgelopen. Rust komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Mun 40%, Chamos F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern Mun - Chamos F.C. 0:0