Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morecambe Jr Alesunds FC
Normal Tactiek Amistosos
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Higuera probeert naar een medespeler te passen. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortiz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Higuera met een sublieme pass. Lezama heeft problemen om de bal te vangen. Lezama passt de bal in één keer door. Petit rent richting de bal. Petit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano geeft een lange en hoge pass. Carrero rent richting de bal. Carrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - Alesunds FC 1:0

37e minuut.
Barandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian geeft een lange en hoge pass. Petit is nu in balbezit. Petit haalt uit met een fantastische trap. Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - Alesunds FC 2:0

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Contreras niet meer kan verder spelen. Zurita komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camejo zal de hoekschop nemen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa schiet op doel. Klungelig pakt Sandoval de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - Alesunds FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 52%, Alesunds FC 48%.
Morecambe Jr - Alesunds FC 2:1

47e minuut.
Daar is Lezama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higuera rent richting de bal. Higuera passt de bal in één keer door. Ferraresi is nu in balbezit. Ferraresi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
García is nu in balbezit. Mejías rent richting de bal. García begaat een overtreding. Mejías is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barandarian met een snel genomen vrije trap. Zurita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aranda met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Carrero de bal onder controle te krijgen. Carrero probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Aranda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal in één keer door. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi draait met de bal, schiet en ... Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morecambe Jr - Alesunds FC 2:2

83e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Navarro geeft een hoge lob. Piñate heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 43%, Alesunds FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morecambe Jr - Alesunds FC 2:2