Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Bajo F.C. FC Bayern Mun
GOL Tactiek Gadu Omega A
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 34.4
average Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Pokorny kopt de bal weg. Mancera probeert de bal aan de voet te houden. Baroña is nu in balbezit. Baroña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Baroña draait met de bal, schiet en ... Ramos probeert naar een medespeler te passen. Reyna kopt de bal weg. Barbari is nu in balbezit. Barbari draait met de bal, schiet en ... Szrnka bokst de bal weg.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deša met de inworp. Lutka probeert naar een medespeler te passen. Baroña rent richting de bal. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pokorny rent richting de bal. Pokorny geeft een hoge lob. Daar is Peraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka speelt de bal door. Hernán Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ramos bokst de bal weg.

33e minuut.
Barbari passt de bal met de wreef. Aranda speelt de bal door. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo is nu in balbezit. Hernán Angulo draait met de bal, schiet en ... Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. Łobodzki heeft problemen om de bal te vangen. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ... Szrnka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - FC Bayern Mun 0:1

41e minuut.
Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša geeft de bal voor. Aranda rent richting de bal. Baroña verovert de bal door een tackle van achteren. Baroña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hinostroza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Bajo F.C. 26%, FC Bayern Mun 74%.
El Bajo F.C. - FC Bayern Mun 0:1

46e minuut.
Rojas komt het veld opgelopen. Perdomo komt het veld opgelopen. Valiente komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mancera probeert naar een medespeler te passen. Deša rent richting de bal. Deša probeert naar een medespeler te passen. Hernán Angulo rent richting de bal. Hernán Angulo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Reyna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayrou. Bayrou krijgt een gele kaart. Reyna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delgado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Lutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Prado is nu in balbezit. Barbari rent richting de bal. Barbari heeft problemen om de bal te vangen. Barbari draait met de bal, schiet en ... Szrnka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Perozo komt het veld opgelopen. Pinto komt het veld opgelopen. Szrnka trapt de bal weg. Barbari kopt de bal weg. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een lange en hoge pass. Prado springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas met de inworp. Barbari probeert naar een medespeler te passen. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - FC Bayern Mun 0:2

69e minuut.
Mancera passt de bal in één keer door. Daar is Deša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutka geeft een lange en hoge pass. Hernán Angulo maakt een snoekduik en kopt de bal. Valiente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - FC Bayern Mun 1:2

76e minuut.
Mancera is nu in balbezit. Lutka met een sublieme pass. Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo is nu in balbezit. Hernán Angulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Barbari rent richting de bal. Pokorny onderschept slim de pass. Pokorny probeert naar een medespeler te passen. Hernán Angulo rent richting de bal. Hernán Angulo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Bajo F.C. 25%, FC Bayern Mun 75%.
El Bajo F.C. - FC Bayern Mun 1:2