Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alesunds FC Patriotas FC
Amistosos Tactiek 4231
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 24.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen average


7e minuut.
Higuera rent richting de bal. Echeverria verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria passt de bal in één keer door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chalbaud kopt de bal weg. Vizcarrondo probeert de bal met de borst te controleren. Echeverria maakt een afschuwelijke overtreding. Echeverria krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Montenegro geeft de bal voor. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Zurita probeert wanhopig de bal te grijpen. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peña rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Patriotas FC 0:1

17e minuut.
Ferraresi probeert naar een medespeler te passen. Navarro rent richting de bal. Peña onderschept slim de pass. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Espinoza kopt de bal weg. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud speelt de bal door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel. Rebolledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 55%, Patriotas FC 45%.
Alesunds FC - Patriotas FC 0:1

48e minuut.
Peña rent richting de bal. Navarro begaat een overtreding. Peña raakt geblesseerd tijdens het duel. Espinoza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Echeverria rent richting de bal. Echeverria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zalzman komt het veld opgelopen. Cabrera komt het veld opgelopen. Castro komt het veld opgelopen. Valente komt het veld opgelopen. Cumare komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera speelt de bal door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zurita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente rent richting de bal. Valente passt de bal zonder na te denken. Zalzman heeft problemen om de bal te vangen. Zalzman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chalbaud probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera probeert naar een medespeler te passen. Zalzman rent richting de bal. Zalzman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza geeft een hoge lob. Vizcarrondo heeft problemen om de bal te vangen. Zalzman rent richting de bal. Zalzman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Patriotas FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 55%, Patriotas FC 45%.
Alesunds FC - Patriotas FC 0:2