Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. Morecambe Jr
NUEVA Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 21.9
excellent Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Brassey de bal onder controle te krijgen. Solano rent richting de bal. Villas begaat een overtreding. Villas krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Freije rent richting de bal. Freije geeft de bal voor. Călin heeft problemen om de bal te vangen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero geeft een hoge lob. Brassey kopt de bal weg. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Brassey probeert de bal aan de voet te houden. Freije rent richting de bal. Freije met een sublieme pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ... Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Carrero speelt de bal door. Klungelig pakt Petit de bal. Freije legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Freije krijgt een gele kaart. Petit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Saldivia neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Călin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Guevara bokst de bal weg. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 1:0

14e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Lisota met een sublieme pass. Villas geeft een lange en hoge pass. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Villas speelt de bal door. Margiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota met een sublieme pass. Gruda heeft problemen om de bal te vangen. Gruda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije is nu in balbezit. Freije passt de bal in één keer door. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ... Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Margiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota probeert naar een medespeler te passen. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije geeft een lange en hoge pass. Nuri springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 2:0

20e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Carrero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rizvanolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije onderschept slim de pass. Freije passt de bal zonder na te denken. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Freije is nu in balbezit. Nuri rent richting de bal. Freije rent richting de bal. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Guevara bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 3:0

32e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft een hoge lob. Inworp. Margiota met de inworp. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Margiota rent richting de bal. Margiota passt de bal met de wreef. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piñate de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Aguilera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuri is nu in balbezit. Nuri geeft een hoge lob. Gruda rent richting de bal. Gruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 4:0

36e minuut.
Saldivia speelt de bal door. Daar is Petit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldivia rent richting de bal. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Brassey kopt de bal weg. Călin heeft problemen om de bal te vangen. Nuri is nu in balbezit. Freije rent richting de bal. Freije schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Margiota kopt de bal weg. Freije rent richting de bal. Freije passt de bal zonder na te denken. Nuri controleert de bal met de borst. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Aguilera rent richting de bal. Piñate legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piñate krijgt een gele kaart. Aguilera raakt geblesseerd tijdens het duel. Freije kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 5:0

43e minuut.
Mejías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejías passt de bal met de wreef. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 17%, Morecambe Jr 83%.
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 6:0

47e minuut.
Margiota heeft problemen om de bal te vangen. Margiota geeft de bal voor. Gruda kopt de bal weg. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Lezama is nu in balbezit. Lezama speelt de bal door. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Villas passt de bal zonder na te denken. Margiota rent richting de bal. Margiota geeft een hoge lob. Daar is Gruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 7:0

61e minuut.
Brassey probeert naar een medespeler te passen. Freije kan de bal niet met de borst controleren. Brassey is nu in balbezit. Brassey speelt de bal door. Freije speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Freije rent richting de bal. Freije passt de bal zonder na te denken. Nuri rent richting de bal. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 8:0

65e minuut.
Margiota geeft de bal voor. Klungelig pakt Gruda de bal. Gruda probeert naar een medespeler te passen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 9:0

69e minuut.
Daar is Villas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barandarian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brassey met een snel genomen vrije trap. Gruda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Freije speelt de bal door. Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal met de wreef. Nuri rent richting de bal. Nuri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Freije is nu in balbezit. Freije passt de bal zonder na te denken. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 10:0

77e minuut.
Freije rent richting de bal. Freije met een sublieme pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 11:0

81e minuut.
Kostelecki rent richting de bal. Kostelecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Margiota de bal. Margiota speelt de bal door. Nuri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Margiota passt de bal in één keer door. Brassey is nu in balbezit. Lezama is nu in balbezit. Brassey verovert de bal door een tackle van achteren. Brassey geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Aguilera met een snelle inworp. Brassey rent richting de bal. Brassey geeft een hoge lob. Gruda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 23%, Morecambe Jr 77%.
MANCINI F.C. - Morecambe Jr 11:0