Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaFC Alesunds FC
Nelson10 Tactiek Amistosos
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 20.2
good Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo passt de bal in één keer door. Borboa rent richting de bal. Borboa haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Palacio geeft een lange en hoge pass. Daar is Manrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo schiet op doel. Contreras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Alesunds FC 1:0

12e minuut.
Ferraresi passt de bal zonder na te denken. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo schiet op doel. Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

15e minuut.
Luzzatto is nu in balbezit. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi geeft een hoge lob. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Alesunds FC 2:0

18e minuut.
Borboa rent richting de bal. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Aranda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Isnardi met de inworp. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Manrique heeft problemen om de bal te vangen. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio passt de bal zonder na te denken. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Alesunds FC 3:0

24e minuut.
García geeft een hoge lob. Rebolledo kan de bal niet met de borst controleren. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Doeltrap. Contreras met een harde bal richting middenveld. Palacio kopt de bal weg. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Contreras bokst de bal weg.

32e minuut.
Luzzatto geeft de bal voor. Aguirre geeft een hoge lob. Borboa kopt de bal weg. Rebolledo probeert de bal aan de voet te houden. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Isnardi met een snelle inworp. Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal in één keer door. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Alesunds FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 40%, Alesunds FC 60%.
RomaFC - Alesunds FC 4:0

46e minuut.
Cetnarowicz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Palacio rent richting de bal. Palacio geeft een lange en hoge pass. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Alesunds FC 5:0

64e minuut.
Klungelig pakt García de bal. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal met de wreef. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Isnardi speelt de bal door. Borboa is nu in balbezit. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Contreras bokst de bal weg. Borboa is nu in balbezit. Borboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Alesunds FC 6:0

78e minuut.
Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal met de wreef. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Alesunds FC 7:0

81e minuut.
Doeltrap. Contreras met een harde bal richting middenveld. Isnardi kopt de bal weg. Borboa rent richting de bal. Borboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Luzzatto probeert de bal aan de voet te houden. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarowicz geeft een hoge lob. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Higuera geeft de bal voor. Inworp. Aguirre met een snelle inworp. Palacio rent richting de bal. Palacio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Isnardi met een sublieme pass. Palacio is nu in balbezit. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Alesunds FC 8:0

90e minuut.
Isnardi geeft de bal voor. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Higuera. Higuera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 27%, Alesunds FC 73%.
RomaFC - Alesunds FC 8:0