Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcesousa FC Bayern Mun
Guardiola6 Tactiek Gadu Omega A
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 35.4
solide Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal met de wreef. Barbari is nu in balbezit. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Matov onderschept slim de pass. Valderrama rent richting de bal. Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kärger heeft problemen om de bal te vangen. Peraza met een sublieme pass. Daar is Usher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna rent richting de bal. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Matov is nu in balbezit. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda onderschept slim de pass. Matov is nu in balbezit. Matov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ramos met een harde bal richting middenveld. Barbari kopt de bal weg. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez begaat een overtreding. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari onderschept slim de pass. Barbari passt de bal zonder na te denken. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mendez geeft een lange en hoge pass. Arreaza kopt de bal weg. Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galea verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mendez neemt de hoekschop. Matov maakt een snoekduik en kopt de bal. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldo verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez geeft de bal voor. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Reyna speelt de bal door. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. Usher probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 56%, FC Bayern Mun 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcesousa - FC Bayern Mun 0:0

46e minuut.
Rojas komt het veld opgelopen. Briceño komt het veld opgelopen. Pinto komt het veld opgelopen. Perdomo komt het veld opgelopen. Valiente komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Barbari met een sublieme pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna passt de bal met de wreef. Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari haalt uit met een fantastische trap. Winiecki bokst de bal weg. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - FC Bayern Mun 0:1

47e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Kärger is nu in balbezit. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Kärger verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas rent richting de bal. Kärger verovert de bal door een tackle van achteren. Kärger geeft de bal voor. Valiente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado speelt de bal door. Klungelig pakt Reyna de bal. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Winiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - FC Bayern Mun 0:2

70e minuut.
Briceño rent richting de bal. Barbari rent richting de bal. Barbari geeft de bal voor. Reyna rent richting de bal. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Inworp. Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbari rent richting de bal. Barbari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Barbari speelt de bal door. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... Winiecki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Doldo onderschept slim de pass. Rojas rent richting de bal. Doldo onderschept slim de pass. Doldo geeft een hoge lob. Matov maakt een snoekduik en kopt de bal. Valiente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Huerta de bal. Reyna is nu in balbezit. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rojas geeft een lange en hoge pass. Huerta geeft de bal voor. Klungelig pakt Valderrama de bal. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov schiet op doel. Valiente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Pineda de bal. Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari passt de bal met de wreef. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 50%, FC Bayern Mun 50%.
Barcesousa - FC Bayern Mun 0:2