Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotas FC El Bajo F.C.
4231 Tactiek GOL
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 30.9
poor Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen average


17e minuut.
Bayrou geeft de bal voor. Hinostroza rent richting de bal. Espinoza rent richting de bal. Hinostroza verovert de bal door een tackle van achteren. Hinostroza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - El Bajo F.C. 0:1

24e minuut.
Baroña rent richting de bal. Di Giorgi maakt een afschuwelijke overtreding. Baroña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bayrou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mancera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Deša rent richting de bal. Espinoza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deša raakt geblesseerd tijdens het duel. Lutka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baroña maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Montenegro de bal onder controle te krijgen. Castro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - El Bajo F.C. 0:2

29e minuut.
Lutka verovert de bal door een tackle van achteren. Lutka geeft een lange en hoge pass. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - El Bajo F.C. 0:3

33e minuut.
Mancera rent richting de bal. Mancera probeert naar een medespeler te passen. Deša met een sublieme pass. Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Deša rent richting de bal. Deša geeft een lange en hoge pass. Cumare bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza onderschept slim de pass. Hinostroza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Deša met de inworp. Lutka rent richting de bal. Lutka passt de bal zonder na te denken. Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza haalt uit met een fantastische trap. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 85%, El Bajo F.C. 15%.
Patriotas FC - El Bajo F.C. 0:3

48e minuut.
Inworp. Mancera met een snelle inworp. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Di Giorgi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - El Bajo F.C. 0:4

65e minuut.
Inworp. Seijas komt het veld opgelopen. Echeverria komt het veld opgelopen. Rebolledo komt het veld opgelopen. Valente komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Zalzman komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Valente geeft een hoge lob. Kowalik kopt de bal weg. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza draait met de bal, schiet en ... Rebolledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Hinostroza kopt de bal weg. Seijas met een sublieme pass. Daar is Cumare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baroña is nu in balbezit. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Deša speelt de bal door. Echeverria is nu in balbezit. Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Klungelig pakt Ponzo de bal. Hinostroza is nu in balbezit. Hinostroza draait met de bal, schiet en ... Rebolledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - El Bajo F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 94%, El Bajo F.C. 6%.
Patriotas FC - El Bajo F.C. 0:5