Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C. Morecambe Jr
424 Ofensivo Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Bundyra verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opyd rent richting de bal. Wroński onderschept slim de pass. Wroński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C. - Morecambe Jr 0:1

7e minuut.
Saldivia onderschept slim de pass. Saldivia probeert naar een medespeler te passen. Wroński rent richting de bal. Petit rent richting de bal. Petit schiet op doel. Caridad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Wroński verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński passt de bal met de wreef. Petit rent richting de bal. Petit haalt uit met een fantastische trap. Caridad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C. - Morecambe Jr 0:2

12e minuut.
Robledo onderschept slim de pass. Wroński onderschept slim de pass. Wroński probeert naar een medespeler te passen. Petit rent richting de bal. Petit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caridad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Călin geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu rent richting de bal. Solano begaat een overtreding. Solano krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Saldivia probeert de bal aan de voet te houden. Opyd rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano speelt de bal door. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lezama geeft een lange en hoge pass. Opyd kopt de bal weg. Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carrero speelt de bal door. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Opyd verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C. 65%, Morecambe Jr 35%.
Chamos F.C. - Morecambe Jr 0:2

65e minuut.
Robledo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrera komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera speelt de bal door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C. - Morecambe Jr 1:2

71e minuut.
Krzywda komt het veld opgelopen. Segler komt het veld opgelopen. Avramov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Mach komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Krzywda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywda geeft de bal voor. Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Doppler haalt uit met een fantastische trap. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chamos F.C. - Morecambe Jr 2:2

85e minuut.
Bundyra heeft problemen om de bal te vangen. Carrero onderschept slim de pass. Carrero passt de bal met de wreef. Petit rent richting de bal. Petit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal zonder na te denken. Krzywda is nu in balbezit. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C. 41%, Morecambe Jr 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chamos F.C. - Morecambe Jr 2:2