Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. Chamos F.C.
NUEVA Tactiek 424 Ofensivo
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 31.5
formidabel Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Opyd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuri is nu in balbezit. Nuri passt de bal met de wreef. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Şamiloğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aguilera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuri is nu in balbezit. Nuri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Villas de bal onder controle te krijgen. Brassey geeft een lange en hoge pass. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 1:0

13e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas verovert de bal door een tackle van achteren. Villas met een sublieme pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 2:0

14e minuut.
Zárate speelt de bal door. Avramov heeft problemen om de bal te vangen. Gruda onderschept slim de pass. Gruda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas passt de bal in één keer door. Freije met een sublieme pass. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Brassey passt de bal zonder na te denken. Villas heeft problemen om de bal te vangen. Villas passt de bal zonder na te denken. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel. Caridad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Caridad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 3:0

26e minuut.
Gruda rent richting de bal. Notaroberto begaat een overtreding. Gruda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Margiota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gruda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Caridad trapt de bal weg. Freije kopt de bal weg. Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 4:0

35e minuut.
Brassey geeft de bal voor. Nuri is nu in balbezit. Notaroberto onderschept slim de pass. Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Gruda rent richting de bal. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 5:0

38e minuut.
Villas rent richting de bal. Villas geeft de bal voor. Notaroberto heeft problemen om de bal te vangen. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 6:0

40e minuut.
Villas passt de bal met de wreef. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije met een sublieme pass. Gruda rent richting de bal. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 7:0

43e minuut.
Gruda passt de bal in één keer door. Villas geeft een hoge lob. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Caridad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 30%, Chamos F.C. 70%.
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 7:0

51e minuut.
Villas passt de bal zonder na te denken. Freije speelt de bal door. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 8:0

53e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Nuri probeert naar een medespeler te passen. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. Caridad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Zárate passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Şamiloğlu de bal onder controle te krijgen. Bundyra rent richting de bal. Avramov rent richting de bal. Avramov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Albarrán trapt de bal weg. Gruda met een sublieme pass. Daar is Notaroberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Caridad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Nuri met een sublieme pass. Bundyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota onderschept slim de pass. Aguilera geeft een hoge lob. Gruda krijgt zijn hoofd ertegen. Caridad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Margiota geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gruda de bal. Gruda passt de bal met de wreef. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Villas passt de bal in één keer door. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza is nu in balbezit. Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda schiet op doel. Caridad bokst de bal weg.

68e minuut.
Villas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nuri de bal. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Caridad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 9:0

70e minuut.
Inworp. Bala komt het veld opgelopen. Krzywda komt het veld opgelopen. Navarrete komt het veld opgelopen. Doppler komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Villas speelt de bal door. Gruda rent richting de bal. Gruda speelt de bal door. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Avramov is nu in balbezit. Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Freije met een sublieme pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Caridad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Freije geeft een hoge lob. Caridad met een sublieme pass. Daar is Segler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 28%, Chamos F.C. 72%.
MANCINI F.C. - Chamos F.C. 9:0