Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotas FC Barcesousa
Ultra Tactiek Guardiola6
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 33.7
average Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen average


15e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Doldo verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria haalt uit met een fantastische trap. Winiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Abreu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Echeverria de bal. Echeverria geeft een lange en hoge pass. Ariza is nu in balbezit. Ariza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - Barcesousa 1:0

27e minuut.
Di Giorgi onderschept slim de pass. Di Giorgi passt de bal met de wreef. Daar is Davidovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov draait met de bal, schiet en ... Vik bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Vik met een sublieme pass. Abreu kopt de bal weg. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Pozo rent richting de bal. Pozo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vik bokst de bal weg.

31e minuut.
Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita geeft een hoge lob. Ariza is nu in balbezit. Ariza draait met de bal, schiet en ... Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria passt de bal zonder na te denken. Ariza is nu in balbezit. Ariza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Doldo geeft de bal voor. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov schiet op doel. Vik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu onderschept slim de pass. Abreu passt de bal met de wreef. Matov is nu in balbezit. Matov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Barcenas met een snelle inworp. Abreu is nu in balbezit. Abreu passt de bal zonder na te denken. Matov rent richting de bal. Matov draait met de bal, schiet en ... Vik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patriotas FC - Barcesousa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 57%, Barcesousa 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patriotas FC - Barcesousa 1:1

50e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita onderschept slim de pass. Yamashita speelt de bal door. Ariza is nu in balbezit. Ariza draait met de bal, schiet en ... Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Yamashita is nu in balbezit. Doldo onderschept slim de pass. Doldo passt de bal met de wreef. Matov rent richting de bal. Matov schiet op doel. Vik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pineda rent richting de bal. Pineda speelt de bal door. Kärger probeert naar een medespeler te passen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - Barcesousa 1:2

63e minuut.
Barcenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Kärger rent richting de bal. Kärger met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria passt de bal met de wreef. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza haalt uit met een fantastische trap. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pytlasiński is nu in balbezit. Doldo onderschept slim de pass. Doldo probeert naar een medespeler te passen. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Matov geeft een hoge lob. Montenegro kopt de bal weg. Echeverria kan de bal niet met de borst controleren. Doldo speelt de bal door. Barcenas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - Barcesousa 1:3

85e minuut.
Valente speelt de bal door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pozo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Barcenas rent richting de bal. Barcenas passt de bal in één keer door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - Barcesousa 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 51%, Barcesousa 49%.
Patriotas FC - Barcesousa 1:4