Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morecambe Jr El Bajo F.C.
Normal Tactiek GOL
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 32.3
poor Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Barandarian is nu in balbezit. Baroña onderschept slim de pass. Baroña speelt de bal door. Hernán Angulo rent richting de bal. Hernán Angulo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bayrou speelt de bal door. Rupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupe passt de bal zonder na te denken. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lutka probeert naar een medespeler te passen. Mejías is nu in balbezit. Baroña verovert de bal door een tackle van achteren. Baroña haalt uit met een fantastische trap. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - El Bajo F.C. 0:1

7e minuut.
Deša is nu in balbezit. Deša met een sublieme pass. Baroña is nu in balbezit. Baroña draait met de bal, schiet en ... Călin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rupe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña verovert de bal door een tackle van achteren. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - El Bajo F.C. 0:2

13e minuut.
Saldivia rent richting de bal. Kowalik onderschept slim de pass. Deša met een sublieme pass. Hernán Angulo is nu in balbezit. Hernán Angulo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guevara bokst de bal weg.

18e minuut.
Kowalik is nu in balbezit. Carrero is nu in balbezit. Kowalik onderschept slim de pass. Kowalik geeft een hoge lob. Hernán Angulo krijgt zijn hoofd ertegen. Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Peralta geeft de bal voor. Klungelig pakt Barandarian de bal. Rupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rupe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lutka is nu in balbezit. Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz begaat een overtreding. Ortiz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pokorny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mancera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 74%, El Bajo F.C. 26%.
Morecambe Jr - El Bajo F.C. 0:2

55e minuut.
Deša met een sublieme pass. Klungelig pakt Barandarian de bal. Rupe probeert naar een medespeler te passen. Baroña is nu in balbezit. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Rupe de bal onder controle te krijgen. Lutka geeft de bal voor. Hernán Angulo rent richting de bal. Hernán Angulo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morecambe Jr - El Bajo F.C. 0:3

67e minuut.
Lutka geeft een lange en hoge pass. Deša rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Piñate ... Strafschop! Deša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hernán Angulo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Deša rent richting de bal. Deša geeft een lange en hoge pass. Daar is Mejías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baroña rent richting de bal. Baroña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Lutka de bal. Lutka speelt de bal door. Lezama is nu in balbezit. Deša rent richting de bal. Deša haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Rupe passt de bal zonder na te denken. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Barandarian begaat een overtreding. Barandarian krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mejías rent richting de bal. Mejías geeft de bal voor. Mancera met een sublieme pass. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lutka met een sublieme pass. Hernán Angulo is nu in balbezit. Baroña rent richting de bal. Baroña haalt uit met een fantastische trap. Guevara probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morecambe Jr 80%, El Bajo F.C. 20%.
Morecambe Jr - El Bajo F.C. 0:3