Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Bajo F.C. MANCINI F.C.
GOL Tactiek NUEVA
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
33.7 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten good
weak Passen solid
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Baroña is nu in balbezit. Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Hinostroza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinostroza krijgt een gele kaart. Gruda raakt geblesseerd tijdens het duel. Brassey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas passt de bal met de wreef. Freije geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Szrnka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Galea rent richting de bal. Galea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - MANCINI F.C. 0:1

3e minuut.
Brassey rent richting de bal. Brassey controleert de bal met de borst. Hinostroza onderschept slim de pass. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rizvanolli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinostroza is nu in balbezit. Hinostroza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Albarrán trapt de bal weg. Freije controleert de bal met de borst. Kowalik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hinostroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinostroza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Freije speelt de bal door. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kowalik rent richting de bal. Kowalik geeft een lange en hoge pass. Lisota heeft problemen om de bal te vangen. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Deša probeert naar een medespeler te passen. Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza passt de bal met de wreef. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña draait met de bal, schiet en ... Albarrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Bajo F.C. 41%, MANCINI F.C. 59%.
El Bajo F.C. - MANCINI F.C. 0:1

50e minuut.
Daar is Freije, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije probeert naar een medespeler te passen. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. Szrnka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - MANCINI F.C. 0:2

52e minuut.
Gruda onderschept slim de pass. Peralta onderschept slim de pass. Peralta geeft de bal voor. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kowalik geeft de bal voor. Kostelecki kan de bal niet met de borst controleren. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña schiet op doel. Albarrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - MANCINI F.C. 1:2

68e minuut.
Kowalik geeft de bal voor. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota geeft de bal voor. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Szrnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Daar is Villas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta begaat een overtreding. Villas raakt geblesseerd tijdens het duel. Brassey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kowalik rent richting de bal. Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Freije draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal in één keer door. Kowalik heeft problemen om de bal te vangen. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - MANCINI F.C. 1:3

83e minuut.
Lisota kopt de bal weg. Freije is nu in balbezit. Freije passt de bal zonder na te denken. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. Szrnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Bajo F.C. 44%, MANCINI F.C. 56%.
El Bajo F.C. - MANCINI F.C. 1:3