Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alesunds FC FC Bayern Mun
Amistosos Tactiek Gadu Omega A
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 35.9
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


4e minuut.
Briceño kopt de bal weg. Klungelig pakt Perozo de bal. Perozo speelt de bal door. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
García kopt de bal weg. Daar is Vizcarrondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna probeert naar een medespeler te passen. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi schiet op doel. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:1

17e minuut.
Barbari met een sublieme pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna passt de bal in één keer door. Echenausi rent richting de bal. Echenausi schiet op doel. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vizcarrondo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Barbari passt de bal zonder na te denken. Yánez rent richting de bal. Yánez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Echenausi de bal. Echenausi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Yánez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbari met een sublieme pass. Echenausi is nu in balbezit. Echenausi schiet op doel. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:2

33e minuut.
García geeft de bal voor. Barbari kopt de bal weg. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Reyna is nu in balbezit. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 51%, FC Bayern Mun 49%.
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:2

46e minuut.
Prado komt het veld opgelopen. Perdomo komt het veld opgelopen. Peraza komt het veld opgelopen. Delgado komt het veld opgelopen. Valiente komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Barbari onderschept slim de pass. Barbari passt de bal in één keer door. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ... Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delgado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Echenausi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echenausi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aranda de bal onder controle te krijgen. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prado heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:3

53e minuut.
Delgado speelt de bal door. Yánez rent richting de bal. Yánez met een sublieme pass. Echenausi rent richting de bal. Echenausi draait met de bal, schiet en ... Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:4

55e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Prado is nu in balbezit. Prado probeert naar een medespeler te passen. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi schiet op doel. Contreras bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:5

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Contreras met een harde bal richting middenveld. Barbari probeert naar een medespeler te passen. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez passt de bal met de wreef. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:6

67e minuut.
Klungelig pakt Barbari de bal. Barbari passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:7

74e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado rent richting de bal. Barbari rent richting de bal. Barbari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Delgado speelt de bal door. García heeft problemen om de bal te vangen. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:8

79e minuut.
Echenausi rent richting de bal. Higuera is nu in balbezit. Echenausi onderschept slim de pass. Daar is Barbari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Yánez kopt de bal weg. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:9

83e minuut.
Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo passt de bal zonder na te denken. Prado passt de bal met de wreef. Echenausi is nu in balbezit. Echenausi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal zonder na te denken. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:10

89e minuut.
Barbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari met een sublieme pass. Echenausi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenausi haalt uit met een fantastische trap. Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 72%, FC Bayern Mun 28%.
Alesunds FC - FC Bayern Mun 0:10