Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alesunds FC Barcesousa
Amistosos Tactiek Guardiola6
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 32.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse speelt de bal door. Kärger is nu in balbezit. Kärger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barcenas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matov springt en kopt de bal. Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Barcesousa 0:1

10e minuut.
Bottoms passt de bal in één keer door. Matov rent richting de bal. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger draait met de bal, schiet en ... Aranda probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barcenas neemt de hoekschop. Matov kan de bal niet met de borst controleren. Matov draait met de bal, schiet en ... Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Barcesousa 0:2

10e minuut.
Ferraresi met een sublieme pass. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger onderschept slim de pass. Savaresse rent richting de bal. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Manrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Doeltrap. Winiecki trapt de bal weg. Savaresse kopt de bal weg. Matov heeft problemen om de bal te vangen. Matov haalt uit met een fantastische trap. Contreras bokst de bal weg.

22e minuut.
Sandoval raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marchán komt het veld opgelopen. Simms met een snelle inworp. Barcenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas geeft de bal voor. Matov krijgt zijn hoofd ertegen. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matov rent richting de bal. Matov draait met de bal, schiet en ... Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Barcesousa 0:3

23e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Matov rent richting de bal. Matov passt de bal met de wreef. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vizcarrondo onderschept slim de pass. Barcenas verovert de bal door een tackle van achteren. Barcenas passt de bal zonder na te denken. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov haalt uit met een fantastische trap. Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kärger passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Higuera de bal onder controle te krijgen. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Barcesousa 0:4

40e minuut.
Matov is nu in balbezit. Matov passt de bal zonder na te denken. Kärger rent richting de bal. Savaresse rent richting de bal. Savaresse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
García geeft een lange en hoge pass. Marchán kopt de bal weg. Klungelig pakt Usher de bal. Ferraresi is nu in balbezit. Ferraresi haalt uit met een fantastische trap. Winiecki bokst de bal weg. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi schiet op doel. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 68%, Barcesousa 32%.
Alesunds FC - Barcesousa 0:4

52e minuut.
Higuera rent richting de bal. Mendez is nu in balbezit. Mendez met een sublieme pass. Matov rent richting de bal. Matov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi haalt uit met een fantastische trap. Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Usher is nu in balbezit. Ferraresi onderschept slim de pass. Marchán rent richting de bal. Marchán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barcenas rent richting de bal. Barcenas geeft de bal voor. Matov kopt de bal weg. Kärger is nu in balbezit. Kärger schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Barcesousa 0:5

71e minuut.
Kärger geeft de bal voor. Manrique kopt de bal weg. Aranda kan de bal niet met de borst controleren. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov draait met de bal, schiet en ... Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bottoms geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Aranda de bal. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - Barcesousa 0:6

77e minuut.
Barcenas kopt de bal weg. Savaresse rent richting de bal. Navarro maakt een afschuwelijke overtreding. Navarro krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Matov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Manrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov is nu in balbezit. Matov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 63%, Barcesousa 37%.
Alesunds FC - Barcesousa 0:6