Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galicia F.C. El Bajo F.C.
442 Tactiek GOL
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 32.2
average Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Colmenares geeft een hoge lob. Cabrales is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mancera. Mancera krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Lutka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hinostroza de bal. Hinostroza passt de bal in één keer door. Dhur rent richting de bal. Dhur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - El Bajo F.C. 0:1

24e minuut.
Villegas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mancera met een snelle inworp. Deša is nu in balbezit. Deša geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hinostroza is nu in balbezit. Hinostroza passt de bal in één keer door. Valencia met een sublieme pass. Dhur is nu in balbezit. Dhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - El Bajo F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 81%, El Bajo F.C. 19%.
Galicia F.C. - El Bajo F.C. 0:2

51e minuut.
Szrnka trapt de bal weg van het doel. Lutka kopt de bal weg. Daar is Farías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhur is nu in balbezit. Dhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - El Bajo F.C. 0:3

62e minuut.
Valencia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fischer komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Reis de bal. Fischer is nu in balbezit. Lutka rent richting de bal. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Lutka de bal. Hinostroza rent richting de bal. Met opzet legt Colmenares zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Colmenares naar de kleedkamers voor een vroege douche. Hinostroza raakt geblesseerd tijdens het duel. Lutka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dhur rent richting de bal. Dhur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hinostroza geeft een lange en hoge pass. Fischer rent richting de bal. Fischer met een sublieme pass. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur draait met de bal, schiet en ... Filosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Farías is nu in balbezit. Fischer onderschept slim de pass. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - El Bajo F.C. 0:4

87e minuut.
Lutka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chapecó komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer speelt de bal door. Dhur rent richting de bal. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 68%, El Bajo F.C. 32%.
Galicia F.C. - El Bajo F.C. 0:4