Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Mun MANCINI F.C.
Gadu Omega A Tactiek NUEVA
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 44
average Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


10e minuut.
Daar is Galea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije speelt de bal door. Gruda heeft problemen om de bal te vangen. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - MANCINI F.C. 0:1

12e minuut.
Galea kopt de bal weg. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda begaat een overtreding. Gruda krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Galea verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda onderschept slim de pass. Aranda geeft de bal voor. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ... Albarrán bokst de bal weg.

15e minuut.
Galea is nu in balbezit. Galea passt de bal zonder na te denken. Villas is nu in balbezit. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel. Ramos bokst de bal weg.

22e minuut.
Brassey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villas met een sublieme pass. Freije speelt de bal door. Galea is nu in balbezit. Galea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Barbari kan de bal niet met de borst controleren. Freije is nu in balbezit. Barbari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbari krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Galea de bal. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije passt de bal in één keer door. Galea is nu in balbezit. Galea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - MANCINI F.C. 0:2

40e minuut.
Lisota geeft een lange en hoge pass. Gruda rent richting de bal. Gruda speelt de bal door. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - MANCINI F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Mun 54%, MANCINI F.C. 46%.
FC Bayern Mun - MANCINI F.C. 0:3

46e minuut.
Borjas komt het veld opgelopen. Briceño komt het veld opgelopen. Valiente komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Galea probeert naar een medespeler te passen. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije probeert naar een medespeler te passen. Gruda kan de bal niet met de borst controleren. Gruda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Margiota onderschept slim de pass. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez geeft een hoge lob. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Valiente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. López komt het veld opgelopen. Bruzual komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Galea de bal. Galea passt de bal in één keer door. Gruda rent richting de bal. Gruda schiet op doel. Valiente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - MANCINI F.C. 0:4

67e minuut.
Barbari met een sublieme pass. Klungelig pakt Bruzual de bal. Echenausi is nu in balbezit. Echenausi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Mun - MANCINI F.C. 1:4

73e minuut.
Brassey rent richting de bal. Brassey geeft de bal voor. Klungelig pakt Valderrama de bal. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Valiente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Daar is Freije, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije speelt de bal door. Klungelig pakt Galea de bal. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda probeert naar een medespeler te passen. Villas rent richting de bal. Villas geeft een lange en hoge pass. Valiente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Mun 62%, MANCINI F.C. 38%.
FC Bayern Mun - MANCINI F.C. 1:4