Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patriotas FC Chamos F.C.
Fino Tactiek 424 Ofensivo
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 29.6
average Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Davidovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera speelt de bal door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Opyd raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Segler komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Rondón met een snelle inworp. Bala is nu in balbezit. Bala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zárate de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Vik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patriotas FC - Chamos F.C. 0:1

19e minuut.
Segler rent richting de bal. Segler met een sublieme pass. Navarrete is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Peña haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Peña rent richting de bal. Espinoza is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Peña draait met de bal, schiet en ... Caridad probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patriotas FC - Chamos F.C. 1:1

36e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera speelt de bal door. Zárate is nu in balbezit. Avramov rent richting de bal. Avramov haalt uit met een fantastische trap. Vik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doppler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 46%, Chamos F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patriotas FC - Chamos F.C. 1:1

46e minuut.
Trifu komt het veld opgelopen. Yamashita komt het veld opgelopen. Di Giorgi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Yamashita geeft de bal voor. Caridad met een sublieme pass. Yamashita kopt de bal weg. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Bundyra komt het veld opgelopen. Krzywda komt het veld opgelopen. Şamiloğlu komt het veld opgelopen. Cabrera komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Espinoza met de inworp. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patriotas FC 41%, Chamos F.C. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patriotas FC - Chamos F.C. 1:1