Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Howedas Sedlec Saimi Angels
Běhej! Tactiek Stanciu
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 44.7
zwak Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Mardoša heeft problemen om de bal te vangen. Mardoša passt de bal in één keer door. Laskai rent richting de bal. Laskai geeft een lange en hoge pass. Darebný maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Špunt met een sublieme pass. Vilkovský is nu in balbezit. Vilkovský passt de bal in één keer door. Duta is nu in balbezit. Duta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Laskai geeft een hoge lob. Daar is Paquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tukačauskas probeert naar een medespeler te passen. Laskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Simon is nu in balbezit. Laskai verovert de bal door een tackle van achteren. Laskai passt de bal zonder na te denken. Mardoša is nu in balbezit. Mardoša geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Paquet is nu in balbezit. Paquet probeert naar een medespeler te passen. Darebný rent richting de bal. Darebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Saimi Angels 1:0

31e minuut.
Záviska geeft de bal voor. Duta kopt de bal weg. Leśny is nu in balbezit. Simon onderschept slim de pass. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drahovzal met de inworp. Daar is Dobroň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duta is nu in balbezit. Duta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 43%, Saimi Angels 57%.
Howedas Sedlec - Saimi Angels 1:0

50e minuut.
Dobroň bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokuç. Dobroň is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobroň met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mardoša de bal. Mardoša geeft de bal voor. Darebný krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Iliakis onderschept slim de pass. Záviska speelt de bal door. Vilkovský met een sublieme pass. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta draait met de bal, schiet en ... Solnař probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Simon geeft de bal voor. Solnař probeert naar een medespeler te passen. Záviska kopt de bal weg. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tokuç rent richting de bal. Tokuç geeft een hoge lob. Daar is Radulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Iliakis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tereščák de bal. Dobroň verovert de bal door een tackle van achteren. Dobroň passt de bal zonder na te denken. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Darebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Darebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - Saimi Angels 2:0

79e minuut.
Lepoint kopt de bal weg. Radulović is nu in balbezit. Radulović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Simon de bal. Simon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 36%, Saimi Angels 64%.
Howedas Sedlec - Saimi Angels 2:0