Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Pulley
hahaha Tactiek 2x2
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 30.8
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen good


4e minuut.
Aristotelous met een snelle inworp. Jurasik rent richting de bal. Pereba rent richting de bal. Pereba haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Aristotelous kopt de bal weg. Pereba heeft problemen om de bal te vangen. Pereba met een sublieme pass. Maranhão is nu in balbezit. Maranhão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jurasik kopt de bal weg. Pereba rent richting de bal. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba verovert de bal door een tackle van achteren. Pereba haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jurasik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Maranhão de bal. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba schiet op doel. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 1:0

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aristotelous neemt de hoekschop. Pereba rent richting de bal. Pereba schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 2:0

16e minuut.
Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik passt de bal in één keer door. Qualira probeert naar een medespeler te passen. Pereba is nu in balbezit. Pereba schiet op doel. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 3:0

18e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Pereba rent richting de bal. Pereba haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 4:0

26e minuut.
Inworp. Aristotelous met de inworp. Pereba heeft problemen om de bal te vangen. Pereba draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lambeta passt de bal zonder na te denken. Inworp. Aristotelous met een snelle inworp. Pereba controleert de bal met de borst. Pereba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vigón passt de bal met de wreef. Aristotelous geeft een lange en hoge pass. Pereba is nu in balbezit. Pereba haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 5:0

41e minuut.
Aristotelous passt de bal zonder na te denken. Tomazzi met een sublieme pass. Maranhão rent richting de bal. Maranhão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 6:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurasik met een snelle inworp. Maranhão heeft problemen om de bal te vangen. Maranhão draait met de bal, schiet en ... Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 7:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luz komt het veld opgelopen. Aristotelous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereba heeft problemen om de bal te vangen. Pereba met een sublieme pass. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pereba met een sublieme pass. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 12%, Pulley 88%.
FURRECA F.C - Pulley 7:0

46e minuut.
Klungelig pakt Qualira de bal. Qualira met een sublieme pass. Maranhão heeft problemen om de bal te vangen. Maranhão draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Qualira passt de bal in één keer door. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł is nu in balbezit. Grzywna onderschept slim de pass. Grzywna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Luz de bal. Luz passt de bal zonder na te denken. Pereba rent richting de bal. Pereba haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão passt de bal in één keer door. Pereba is nu in balbezit. Pereba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luz speelt de bal door. Pereba is nu in balbezit. Pereba haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 8:0

62e minuut.
Jung onderschept slim de pass. Pereba onderschept slim de pass. Pereba met een sublieme pass. Maranhão is nu in balbezit. Maranhão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereba rent richting de bal. Pereba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 9:0

64e minuut.
Qualira bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualira passt de bal in één keer door. Arriaga probeert de bal aan de voet te houden. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão schiet op doel. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pereba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 10:0

65e minuut.
Qualira rent richting de bal. Qualira probeert naar een medespeler te passen. Maranhão is nu in balbezit. Maranhão schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pereba is nu in balbezit. Pereba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 11:0

69e minuut.
Aristotelous met een snelle inworp. Pereba controleert de bal met de borst. Pereba probeert naar een medespeler te passen. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Luz onderschept slim de pass. Luz speelt de bal door. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão schiet op doel. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 12:0

76e minuut.
Lambeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambeta geeft de bal voor. Vigón kopt de bal weg. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pereba rent richting de bal. Pereba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bazilevich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aristotelous met de inworp. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aristotelous geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Luz kopt de bal weg. Daar is Maranhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maranhão passt de bal met de wreef. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Pulley 13:0

88e minuut.
Vigón onderschept slim de pass. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz passt de bal met de wreef. Maranhão rent richting de bal. Maranhão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grzywna is nu in balbezit. Grzywna passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Luz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pereba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 13%, Pulley 87%.
FURRECA F.C - Pulley 13:0