Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulley FURRECA F.C
2x2 Tactiek On Demand
47% Balbezit 53%
85% Spel op eigen helft 15%
4 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 30.3
average Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão rent richting de bal. Mourão passt de bal met de wreef. Capitão bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 0:1

9e minuut.
Pezinho speelt de bal door. Daar is Capitão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde met een sublieme pass. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Pardal bokst de bal weg. Capitão rent richting de bal. Capitão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 0:2

21e minuut.
Barroso rent richting de bal. Barroso speelt de bal door. Klungelig pakt Capitão de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Picles speelt de bal door. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Mourão rent richting de bal. Mourão passt de bal met de wreef. Vigón geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Capitão rent richting de bal. Capitão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 0:3

25e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Picles verovert de bal door een tackle van achteren. Picles passt de bal zonder na te denken. Capitão bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 0:4

26e minuut.
Grzywna probeert naar een medespeler te passen. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 0:5

42e minuut.
Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde passt de bal met de wreef. Capitão rent richting de bal. Capitão schiet op doel. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 0:6

43e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Mardarás probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Picles geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 0:7

44e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Capitão verovert de bal door een tackle van achteren. Capitão probeert naar een medespeler te passen. Mourão is nu in balbezit. Valverde probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 0:8

45e minuut.
da Vila komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Arriaga speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pezinho neemt de hoekschop. Capitão krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 88%, FURRECA F.C 12%.
Pulley - FURRECA F.C 0:8

46e minuut.
Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna passt de bal in één keer door. da Vila rent richting de bal. da Vila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 0:9

50e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Pezinho onderschept slim de pass. Mourão is nu in balbezit. da Vila is nu in balbezit. da Vila draait met de bal, schiet en ... Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capitão is nu in balbezit. Capitão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. da Vila heeft problemen om de bal te vangen. Pardal speelt de bal door. Grzywna is nu in balbezit. Grzywna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:9

52e minuut.
da Vila verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila met een sublieme pass. Daar is Capitão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Vila rent richting de bal. da Vila haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. da Vila is nu in balbezit. da Vila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:10

54e minuut.
Grzywna speelt de bal door. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão rent richting de bal. Mourão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grzywna stond buitenspel. Leite maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. da Vila rent richting de bal. da Vila haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:11

59e minuut.
Grzywna met een sublieme pass. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mourão is nu in balbezit. Mourão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mourão rent richting de bal. Pardal probeert naar een medespeler te passen. Bechara kopt de bal weg. da Vila rent richting de bal. da Vila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho probeert naar een medespeler te passen. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:12

67e minuut.
Grzywna verovert de bal door een tackle van achteren. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna onderschept slim de pass. Grzywna draait met de bal, schiet en ... García Cobles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Picles passt de bal met de wreef. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão draait met de bal, schiet en ... Paal! Capitão bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:13

72e minuut.
Picles is nu in balbezit. Grzywna is nu in balbezit. Picles is nu in balbezit. Grzywna onderschept slim de pass. Grzywna schiet op doel. García Cobles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitão verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila is nu in balbezit. da Vila schiet op doel. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:14

77e minuut.
Grzywna probeert naar een medespeler te passen. Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. da Vila onderschept slim de pass. da Vila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:15

83e minuut.
Mourão rent richting de bal. Mourão passt de bal met de wreef. Capitão bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:16

87e minuut.
Buitenspel voor Grzywna. Goede buitenspelval van de verdediging. Leite maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. da Vila kopt de bal weg. Capitão bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitão haalt uit met een fantastische trap. Pardal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:17

90e minuut.
Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho met een sublieme pass. Vigón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Capitão de bal. Capitão schiet op doel. Pardal bokst de bal weg. Daar is Mourão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pulley - FURRECA F.C 1:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulley 83%, FURRECA F.C 17%.
Pulley - FURRECA F.C 1:18