Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United Tauzen FC
smv Tactiek ryzykfizyk
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 62.7
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Schaeffer haalt uit met een fantastische trap. Lucio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gabrian neemt de hoekschop. Daron maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Goscherter kopt de bal weg. Daar is Chesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. Morozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Tauzen FC 1:0

12e minuut.
Moţoc passt de bal in één keer door. Gabrian rent richting de bal. Gabrian passt de bal met de wreef. Daar is Raidam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raidam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Osetek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă passt de bal in één keer door. Gabrian geeft de bal voor. Raidam krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Foglar is nu in balbezit. Lara onderschept slim de pass. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Lara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Gabrian rent richting de bal. Gabrian passt de bal met de wreef. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam haalt uit met een fantastische trap. Skolek bokst de bal weg.

22e minuut.
Daar is Maleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara rent richting de bal. Foglar rent richting de bal. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron speelt de bal door. Schaeffer rent richting de bal. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Goscherter de bal. Moţoc rent richting de bal. Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tirol United - Tauzen FC 1:1

44e minuut.
Marsiliano probeert naar een medespeler te passen. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglar begaat een overtreding. Foglar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 59%, Tauzen FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tirol United - Tauzen FC 1:1

47e minuut.
Osetek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chesi de bal. Chesi passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Morozowski bokst de bal weg.

49e minuut.
Inworp. Tkacz met een snelle inworp. Robacki geeft een lange en hoge pass. Lara springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gabrian rent richting de bal. Gabrian met een sublieme pass. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer draait met de bal, schiet en ... Skolek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Tauzen FC 1:2

70e minuut.
Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. Osetek passt de bal met de wreef. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Morozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tirol United - Tauzen FC 2:2

72e minuut.
Maleczek probeert naar een medespeler te passen. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal met de wreef. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Tauzen FC 2:3

75e minuut.
Klungelig pakt Raidam de bal. Lucio is nu in balbezit. Lucio geeft een lange en hoge pass. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Maleczek met een sublieme pass. Daron rent richting de bal. Daron met een sublieme pass. Schaeffer heeft problemen om de bal te vangen. Schaeffer draait met de bal, schiet en ... Skolek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Moţoc kopt de bal weg. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian geeft de bal voor. Daron geeft een lange en hoge pass. Raidam krijgt zijn hoofd ertegen. Skolek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Comeagă is nu in balbezit. Comeagă passt de bal met de wreef. Raidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raidam draait met de bal, schiet en ... Skolek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Tauzen FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 60%, Tauzen FC 40%.
Tirol United - Tauzen FC 2:4